Software voor diëtisten

Minder tijd besteden aan de administratie? Met Intramed Compleet willen we je het graag zo makkelijk mogen maken, zodat je jouw waardevolle tijd kunt besteden aan de behandeling van cliënten. Speciaal voor diëtisten hebben we een software ontwikkeld in de vorm van een praktische agenda, betrouwbaar EPD en met de mogelijkheid om te declareren naar VECOZO. Dankzij onze software voor diëtisten kun je cliënten ook beter betrekken in het behandelproces, met sneller resultaat tot gevolg. Lees mee en ontdek de vele mogelijkheden!

Stat de keuzehulp
  • Diëtist software

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige en betrouwbare praktijksoftware voor diëtisten

Onze praktijksoftware voor diëtisten is maximaal beveiligd. Vanzelfsprekend staat alle gevoelige informatie achter slot en grendel. Als eerste softwareleverancier zijn wij dan ook gecertificeerd volgens de NEN7510 en ISO27001 norm. Dat wil zeggen dat onze software voldoet aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze certificaten zijn drie jaar geldig en jaarlijks worden er controles uitgevoerd door een onafhankelijke auditor. Kortom, kies je voor Intramed Compleet, dan kies je voor een veilig en betrouwbaar EPD systeem. Dat is voor onze klanten een geruststellende gedachte.

 

 

Reken hier je besparing uit

Ik merk dat het de werkdruk aanzienlijk lichter maakt, omdat zoveel digitaal en automatisch gaat

Alles in één keer vastleggen

Margreet van der Kleij - Praktijkhouder

“Als je een dossier van een patiënt vanaf de start goed invult, heb je alles direct op orde, inclusief eindverslag voor de verwijzer. Je kunt alles in één keer vastleggen. Ik merk dat het de werkdruk aanzienlijk lichter maakt, omdat zoveel digitaal en automatisch gaat. Wat ik ook prettig vind aan Intramed is de klantgerichtheid. Niet alleen als je de helpdesk belt met een vraag, maar ook de waarde die Intramed hecht aan onze mening. Omdat onze praktijk vrij groot is en we al jarenlang klant zijn, vraagt het bedrijf zo nu en dan onze mening, bijvoorbeeld over nieuwe functionaliteiten. Ze zijn altijd op zoek naar verbeteringen, samen met ons.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor diëtisten aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Met onze administratie software voor diëtisten proberen we je het zo makkelijk mogelijk te maken. De tool is eenvoudig en praktisch ingericht, maar mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan vind je in ons online kenniscentrum allerlei handige tips. Bekijk online demo’s, volg een cursus en lees de veelgestelde vragen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld! Benieuwd wat onze software voor diëtisten voor jou kan betekenen? Volg dan eens een online demo en ontdek de vele voordelen van Intramed Compleet!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed