Ergotherapie software

Als ergotherapeut help je cliënten na een lichamelijke of psychische beperking op weg, zodat ze de dagelijkse handelingen weer kunnen oppakken. Het behandeltraject vraagt om veel tijd en aandacht. Helaas kun jij je niet volledig toeleggen op de zorg van cliënten, omdat er naast de behandelingen ook veel administratieve lasten bij komen kijken. Intramed Compleet is de oplossing! Met onze handige praktijksoftware voor ergotherapie helpen wij het stroomlijnen van de administratieve processen, zodat jij je weer volledig kunt toeleggen op de zorg van cliënten. Benieuwd? Lees snel verder!

Start de keuzehulp
  • Ergotherapie software

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige administratie software voor ergotherapie

Kies je voor onze administratie software voor ergotherapie, dan ben je verzekerd van een maximaal beveiligd softwarepakket. Gevoelige informatie zoals jouw praktijk- en cliëntgegevens staan achter slot en grendel. Als eerste softwareleverancier zijn wij namelijk NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd. Dat houdt in dat onze ergotherapie software voldoet aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Wij vinden het belangrijk, maar ook vanzelfsprekend, dat gevoelige informatie maximaal beveiligd wordt. Vandaag de dag is dat voor onze klanten een geruststellende gedachte.

 

 

Reken hier je besparing uit

Altijd en overal veilige communicatie en toegang tot cliëntgegevens

Veilige en efficiënte communicatie tussen zorgverleners

Johan van den Broek - Praktijkhouder

“We behandelen op verschillende locaties. Zo werken de therapeuten die gespecialiseerd zijn in kinderoefentherapie het liefst in de leefomgeving van de cliënt, waardoor ze vaak op scholen behandelen. Het is daarom handig dat we met Intramed op iedere locatie veilig gegevens kunnen inzien, afspraken kunnen plannen en administratie kunnen bijwerken. Natuurlijk zijn er genoeg chatdiensten waarmee dat mogelijk is, maar ik vind het belangrijk dat deze communicatie via een veilige verbinding plaatsvindt. Het gaat tenslotte over persoonlijke, medische informatie. Dat is prettig om naar cliënten toe te communiceren en stelt mij als therapeut ook gerust”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor ergotherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Onze ergotherapie software is praktisch ingericht en eenvoudig in gebruik. Mocht je er toch niet uitkomen, dan vind je op ons online kenniscentrum handige tips en informatie in de vorm van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed