Software voor GGZ instellingen

De geestelijke gezondheid van cliënten staat altijd voorop. Door de toenemende werkdruk neemt de hoeveelheid administratie ook toe. Als therapeut besteedt je je waardevolle tijd liever aan het helpen van je cliënten. Dat doe je door het juiste behandelplan en niet door het bijhouden van de administratie. Met onze software voor GGZ instellingen en Jeugd GGZ nemen wij de administratieve taken uit handen. Benieuwd naar onze administratie software voor GGZ praktijken? Lees verder!

Start de keuzehulp
  • Software voor GGZ Instellingen
  • EPD software voor de GGZ

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Volledig EPD software voor GGZ instellingen

Alles wat je nodig hebt, vind je in één softwarepakket. Zo heb je toegang tot een praktische agenda, is alle managementinformatie gebundeld en kun je eenvoudig declareren via VECOZO en de boekhouding koppelen aan Twinfield. Het werkt niet alleen snel en eenvoudig, maar onze software is ook maximaal beveiligd, zodat praktijkgegevens en cliëntgegevens altijd veilig zijn. Je hebt altijd en overal inzicht in zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. De administratie blijft ook piekfijn in orde en up-to-date dankzij alle koppelingen. Je hebt geen omkijken meer naar updates, back-ups en beheer. Benieuwd? Intramed Compleet mag je 3 maanden gratis proberen!

 

 

Reken hier je besparing uit

Privacy is super belangrijk in ons vak. Door Intramed hebben we de garantie dat gegevens veilig zijn opgeslagen

Privacy van patiëntgegevens voorop bij Faas Psychologie

Ariane Faas - Klinisch psycholoog

“Er komen een hoop administratieve werkzaamheden kijken bij het werk als (klinisch) psycholoog. De verschillende mogelijkheden binnen Intramed zorgen ervoor dat Ariane en haar collega’s efficiënt kunnen werken. Ariane: “Doordat Intramed echt een alles in één oplossing biedt, hebben we nog maar weinig andere tools nodig. Zo zijn we bijvoorbeeld met één druk op de knop in staat om een beveiligde mail te sturen naar een huisarts. En het sturen van een afspraakherinnering naar patiënten gaat zelfs automatisch. Deze reminders helpen het aantal no-shows laag te houden, dus het is heel fijn dat dit vanzelf gaat.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor GGZ instellingen aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Ben je benieuwd naar onze software voor GGZ praktijken? Bezoek dan ons kenniscentrum voor praktische tips en informatie in de vorm van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed