Onze software voor huidtherapeuten neemt de administratie volledig uit handen

Intramed Compleet is een alles-in-één softwarepakket voor huidtherapeuten. Wij helpen bij het stroomlijnen van jouw administratie, zodat jij je volledig kunt toeleggen op de zorg van je cliënten. Het bespaart tijd én cliënten kunnen beter betrokken worden in het behandelproces, met sneller resultaat tot gevolg.

Start de keuzehulp
 • Administratie software huidtherapie

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Meer tijd en aandacht voor cliënten

Met Intramed Compleet krijg je MijnZorgApp en het patiëntportaal erbij. Met deze tools kunnen cliënten zichzelf online inschrijven, zelf hun afspraken verzetten en zelf online intakes en vragenlijsten invullen. Zo bespaar je tijd én dus geld. Nu kun jij jouw waardevolle tijd besteden aan de zorg van cliënten. Door afspraakbevestigingen en -reminders voorkom je bovendien dat cliënten niet komen opdagen. Dit zal minder no-shows opleveren waardoor je geld kunt besparen. Ontdek via de rekentool wat jij jaarlijks met je praktijk/instelling kunt besparen en laat je verrassen!

 

 

Reken hier je besparing uit

Functionaliteiten

Ons alles-in-één-softwarepakket biedt veel functionaliteiten. We sommen ze voor je op:

 • Elektronisch patiëntendossier (EPD) | EPD staat voor elektronisch patiëntendossier. Het is een softwaretoepassing waarin zorgprofessionals de medische gegevens van cliënten kunnen bewaren en beschikbaar maken. Zo zijn alle actuele medische gegevens snel op te vragen en in te zien.
 • Geïntegreerde agenda en takenoverzicht | Je kunt gebruikmaken van een agenda en takenoverzicht. Hiermee heb je altijd een overzicht van je afspraken en taken. Je kunt ook herinneringen sturen naar je cliënten om no-shows te voorkomen.
 • Facturerings- en declaratiesoftware | Het bijhouden van financiële gegevens was nog nooit zo eenvoudig. De geïntegreerde software voor boekhouding en facturatie is een handige tool die je werkzaamheden stroomlijnt. Hierdoor verlopen je taken niet alleen sneller, maar ook nauwkeuriger. Daarnaast is Intramed Compleet direct verbonden met VECOZO, waardoor declaraties snel worden verwerkt.
 • Digitale meetinstrumenten | Maak gebruik van onze online vragenlijsten, intakeformulieren en andere digitale meetinstrumenten. Jouw cliënten kunnen deze gemakkelijk thuis invullen. De resultaten worden automatisch opgeslagen in Intramed Compleet, waardoor je tijd bespaart tijdens de behandeling.
 • MijnZorgApp | Met Intramed Compleet heb je automatisch toegang tot MijnZorgApp Start. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Via MijnZorgApp Start kun je herinneringen voor afspraken sturen, huiswerkopdrachten geven, instructies en advies delen, vragenlijsten versturen, beeldbellen en meer.
 • Patiëntportaal | Dankzij het patiëntportaal is je praktijk 24/7 bereikbaar. Cliënten kunnen zelf afspraken maken, zich registreren en online formulieren invullen die direct in Intramed worden opgeslagen. Dit bespaart iedereen veel tijd.

De voordelen van onze software

Ga je met Intramed Compleet aan de slag, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Alles-in-één | Intramed Compleet is ook écht compleet. Maar wil je toch nog een stapje verder? Dan zijn er diverse aanvullende koppelingen waarmee je het pakket kunt uitbreiden. Denk aan data-dashboards, D-Pay, of financiële dashboard.
 • Voldoet aan de normen | Intramed Compleet is voortdurend bijgewerkt en voldoet aan de normen van jouw beroepsvereniging. Bovendien laten we onze software regelmatig testen door professionals uit de praktijk. Zo blijven we onze software constant optimaliseren.
 • Gegevensbeveiliging | De veiligheid van praktijk- en cliëntgegevens staat altijd voorop. Deze gevoelige informatie wordt maximaal beveiligd en staat veilig achter slot en grendel in onze software. Als eerste softwareleverancier voldoen we namelijk aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging: de NEN7510 en ISO27001 norm.
 • Automatische updates en back-ups | Je hoeft Intramed Compleet nooit handmatig bij te werken of een back-up te maken. Wij zorgen automatisch voor deze taken. Hierdoor heb je altijd de nieuwste versie beschikbaar en blijven je gegevens actueel en veilig.
 • Kostenbesparingen | Wanneer je kiest voor Intramed Compleet, ontvang je automatisch MijnZorgApp en het patiëntenportaal. Met behulp van deze tools kunnen jouw cliënten zichzelf inschrijven, afspraken verzetten en online vragenlijsten invullen. Daarnaast ontvangen zij automatische herinneringen voor afspraken, wat het aantal no-shows vermindert. Dit zorgt voor tijds- en kostenbesparingen.

“Geen discussie meer nodig over het declareren van een no-show zonder geldige reden”

Ik geef Intramed Compleet en MijnZorgApp een 9

Mariska Linders, praktijkhouden en podotherapeut - Praktijk Podotherapie Linders

“Ik heb in het begin jarenlang lopen tobben met allerlei computerprogramma’s van verschillende leveranciers. Geen één voldeed. Dat was ik beu. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief en heb voor de grootste gekozen met de meest fatsoenlijke helpdesk. Dat was Intramed. Zo ben ik van Intramed Online naar Intramed Compleet gegroeid en daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor huidtherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum en haal het maximale uit onze software

Intramed Compleet is verpakt in een handig dashboard. We hebben onze software zo praktisch mogelijk ingericht, zodat het voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Kom je er toch niet helemaal uit? Bezoek dan ons kenniscentrum voor praktische tips en informatie. Met behulp van online demo’s, cursussen, e-learnings en veelgestelde vragen helpen wij je graag op weg. Voor persoonlijke hulp kun je ook een belafspraak plannen met ons Service Centrum, waar je geduldig en vakkundig te woord wordt gestaan. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed