Oefentherapie software

Als oefentherapeut help je cliënten aan een gezond bewegingspatroon. Helaas nemen de administratieve lasten toe door de groeiende werkdruk en kun jij je niet volledig toeleggen op de zorg van alle cliënten. Met Intramed Compleet helpen wij bij je dagelijkse taken en het stroomlijnen van administratieve processen. Zo ben jij minder tijd kwijt aan de administratie en heb je meer tijd voor cliënten. Benieuwd naar onze administratie software voor oefentherapie praktijken? Lees verder!

Start de keuzehulp
  • EPD software voor oefentherapie

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige en betrouwbare software voor oefentherapeuten

Gevoelige informatie zoals jouw praktijk- en cliëntgegevens zijn maximaal beveiligd in onze software. Als eerste softwareleverancier zijn wij namelijk NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze oefentherapie software voldoet aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze certificaten zijn drie jaar geldig. Jaarlijks worden er tussentijdse controles uitgevoerd door een onafhankelijke auditor. Zodra de certificaten aflopen wordt opnieuw in een uitgebreid onderzoek beoordeeld of we nog steeds voldoen aan de norm. Vandaag de dag is dat voor onze klanten een geruststellende gedachte. Beveiliging van jouw gegevens komt tenslotte altijd op de eerste plaats!

 

 

Reken hier je besparing uit

Intramed is altijd in lijn met de regels van zorgverzekeraars en overlegd ook vaak met de beroepsvereniging

Altijd en overal veilige communicatie en toegang tot cliëntgegevens

Johan van den Broek - Cesartherapeut

“Door Intramed hebben we heel veel kunnen automatiseren. Er staan verschillende standaard behandelplannen in Intramed, waarmee we de overlap in behandelingen opvangen. Als iemand met een bepaalde klacht binnenkomt, kunnen we het standaardplan gebruiken. Dat maken we vervolgens specifiek, zodat het precies aansluit op de situatie van de cliënt. Hierdoor werkt de verslaglegging veel sneller, omdat we niet meer alles opnieuw hoeven te typen. De tijd die dat oplevert, kunnen we in de cliënt investeren.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor oefentherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Onze oefentherapie software is zeer eenvoudig en praktisch ingericht. Mocht je er toch niet uitkomen, dan vind je op ons online kenniscentrum allerlei handige tips in de vorm van online demo’s, cursussen en downloads. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. We helpen je graag op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets beoordeeld met een 8,5! Ben je benieuwd naar onze software voor oefentherapie praktijken? Volg dan eens een online demo vanuit huis of op de praktijk en ontdek de vele mogelijkheden van Intramed Compleet.

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed