Osteopathie software

Als osteopaat besteed je veel tijd en aandacht aan het behandelen van de klachten van je cliënten. En naast het contact met cliënten, zijn er helaas nog een aantal andere werkzaamheden die veel tijd vragen, waaronder ook de administratieve lasten. Intramed Compleet is de oplossing: met deze handige praktijksoftware voor osteopathie helpen wij je met het stroomlijnen van deze tijdrovende administratieve processen. Zo kun jij jezelf weer helemaal richten op je cliënten. Benieuwd? Lees snel verder!

Start de keuzehulp
  • Osteopathie software

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige administratie software voor osteopathie

Wij vinden het belangrijk, maar ook vanzelfsprekend, dat gevoelige informatie maximaal beveiligd wordt. Gaat jouw keuze uit naar onze administratie software voor osteopaten? Dan geven we je de garantie dat jouw software maximaal beveiligd is. Wij zijn als eerste softwareleverancier namelijk NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze osteopathie software voldoet aan de allerhoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Gevoelige informatie zoals jouw praktijk- en cliëntgegevens staan dus altijd veilig achter slot en grendel.

 

 

Reken hier je besparing uit

Geen omkijken meer naar updates of backups én je patiëntgegevens staan altijd veilig

Dossiervorming en financiële administratie in één

Arthur Smit - Praktijkhouder

“Vanzelfsprekend wil je je als praktijk blijven ontwikkelen. Zonder software die daarop anticipeert, lukt dat niet. Het is fijn dat Intramed meebeweegt met ontwikkelingen, bijvoorbeeld met de verwetenschappelijking in de zorg. Hierdoor moet je je handelen steeds meer verantwoorden op basis van meetresultaten. Doordat Intramed richtlijnen ontwikkelt voor bepaalde diagnoses, kunnen wij als therapeut een profiel kiezen en op basis daarvan gemakkelijk een behandelplan uitrollen met een meetinstrument. Hierdoor hebben we binnen een paar klikken het juiste behandelprogramma in het dossier staan, wat de administratie enorm vergemakkelijkt.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor osteopathie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bekijk de online demo’s en ervaar het zelf

De osteopathie software van Intramed is praktisch en gebruiksvriendelijk. En mocht je toch een probleem ervaren, dan vind je in ons online kenniscentrum alle tips en hulp die je nodig hebt om wegwijs te worden. Zo zijn er tal van online demo’s en cursussen beschikbaar om je op weg te helpen om het beste uit de software te halen. Ben je benieuwd wat onze osteopathie software kan betekenen voor jouw praktijk? Volg dan eens een van de online demo’s, en verken de vele mogelijkheden die Intramed Compleet jou kan bieden. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed