Slimme en betrouwbare praktijksoftware

Jouw werk in de zorg doe je met veel passie, maar helaas bestaat je werk niet alleen uit het contact met cliënten. Je bent ook veel tijd en energie kwijt aan de administratie. Met de slimme praktijksoftware van Intramed breng je daar verandering in. Je bespaart waardevolle tijd doordat tijdrovende processen voortaan automatisch verlopen, en bovendien voldoe je altijd moeiteloos aan alle wetten en eisen. Zo heb jij weer tijd om te doen waar het echt om gaat: zorg verlenen! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen met onze zorg software? Lees snel verder!

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige administratie? Kies voor de praktijksoftware van Intramed

In de zorg werk je met gevoelige gegevens en informatie. Veiligheid van de patiëntgegevens staat bij ons voorop. We garanderen je dan ook dat jouw software voorzien is van de best beschikbare beveiliging: Wij zijn als eerste softwareleverancier namelijk NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd en voldoen aan de hoogste internationale eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Hiermee garanderen we dat jouw praktijk- en cliëntgegevens zich altijd veilig achter slot en grendel bevinden. Zo kun jij zonder zorgen werken waar je maar wilt.

 

 

Reken hier je besparing uit

Intramed is altijd in lijn met de regels van zorgverzekeraars en overlegt ook vaak met de beroepsvereniging

Altijd en overal toegang

Johan van den Broek - Praktijkhouder

“Door Intramed hebben we heel veel kunnen automatiseren. Er staan verschillende standaard behandelplannen in Intramed, waarmee we de overlap in behandelingen opvangen. Als iemand met een bepaalde klacht binnenkomt, kunnen we het standaardplan gebruiken. Dat maken we vervolgens specifiek, zodat het precies aansluit op de situatie van de cliënt. Hierdoor werkt de verslaglegging veel sneller, omdat we niet meer alles opnieuw hoeven te typen. De tijd die dat oplevert, kunnen we in de cliënt investeren.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor paramedici aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

De software van Intramed is praktisch en gebruiksvriendelijk. Mocht je er toch even niet uitkomen, dan hebben we een online kenniscentrum waarin je allerlei tips en hulp kunt vinden. Er zijn bijvoorbeeld tal van online cursussen en demo’s beschikbaar die je kunnen helpen om het beste uit de software te halen. Wil jij de voordelen van de software van Intramed in praktijk zien? Volg dan eens een van de online demo’s, en ontdek wat de Intramed software voor jouw praktijk kan betekenen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum, waar ze je dagelijks met veel geduld en professionaliteit te woord staan. Ons Service Centrum wordt niet voor niets met een 8,5 beoordeeld!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed