Podotherapie software

Als podotherapeut heb je maar één doel: de voetpijn van cliënten verminderen en verhelpen. Bij dit behandelproces komen helaas ook veel administratieve werkzaamheden om de hoek kijken. Het vergt veel tijd om de administratie op orde te hebben. Tijd die je liever ook spendeert aan de behandeling van je cliënten. Intramed heeft de alles-in-één oplossing! Met onze software voor podotherapie praktijken helpen wij bij je dagelijkse taken en het stroomlijnen van administratieve processen, zodat jij je volledig kunt toeleggen op de zorg van cliënten. Benieuwd naar onze administratie software voor podotherapeuten? Lees verder!

Start de keuzehulp

Meer tijd voor zorg

Je bent geen overbodige tijd meer kwijt aan de administratie. Wij helpen bij dagelijkse taken en stroomlijnen de administratie, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Altijd en overal inzicht

Je hebt altijd en overal inzicht in alle zaken die belangrijk zijn voor jouw praktijkvoering. Of het nu gaat om informatieve dashboards of mobiele oplossingen voor onderweg.

Vergroot cliënt-betrokkenheid

Je bent in staat om cliënten digitaal te betrekken in het zorgproces, op de manier die de cliënt wenst. Jouw zorg wordt tenslotte ook beter, als je betrokken cliënten hebt.

Veilige en betrouwbare EPD software voor podotherapie

Vanzelfsprekend is alle gevoelige informatie maximaal beveiligd in onze software voor podologie en podotherapie. Praktijk- en cliëntgegevens staan veilig achter slot en grendel. Daarom zijn wij ook als eerste softwareleverancier gecertificeerd volgens de NEN7510 en ISO27001 norm. Dat houdt dat onze software voor podotherapeuten voldoet aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Deze certificaten zijn drie jaar geldig. Jaarlijks worden er tussentijdse controles uitgevoerd door een onafhankelijke auditor. Na drie jaar wordt opnieuw beoordeeld of we nog steeds voldoen aan de norm. Dat is voor onze klanten een geruststellende gedachte.

 

 

Reken hier je besparing uit

Geen omkijken meer naar updates of back-ups én je patiëntgegevens staan altijd veilig

Bijblijven dankzij software die meebeweegt met de branche

Arthur Smit - Praktijkhouder

“Intramed levert tijdsbesparing en gemak op. Je kunt probleemloos vanuit je eigen werkplek in verschillende dossiers kijken. Dit maakt het gemakkelijk om patiënten over te nemen, een collega om een second opinion te vragen of om te checken in dossiers welke behandelingen zijn uitgevoerd. Intramed zorgt er echt voor dat wij als therapeuten verbonden blijven, zowel onderling als met cliënten. Door de koppeling met ons boekhoudprogramma is het aan het einde van de maand slechts een kwestie van alle afspraken doorboeken en verzenden. Dit versnelt het proces aanzienlijk.”

Lees meer klantverhalen

Ben je al overtuigd? Vraag hier onze software voor podotherapie aan

Intramed aanvragen

Nieuwe klanten kunnen Intramed 3 maanden gratis proberen!

Wil je je persoonlijke situatie bespreken, onze accountmanagers staan voor je klaar!
bel 0182 – 621 191 of plan een video call of maak een belafspraak

Bezoek ons kenniscentrum

Onze administratie software voor podotherapeuten is eenvoudig en praktisch ingericht. Heb je toch nog vragen of loop je ergens tegenaan? Op ons online kenniscentrum vind je allerlei handige tips in de vorm van online demo’s en cursussen. Voor persoonlijk advies en hulp kun je ook een belafspraak plannen met het Service Centrum. Graag helpen we je op weg om het beste uit onze software te halen. Ons Service Centrum wordt dan ook met een 8,5 beoordeeld en daar zijn we trots op!

Benieuwd wat onze software voor podologie en podotherapie voor jou kan betekenen? Volg dan eens een online demo en ontdek de vele voordelen van Intramed Compleet!

Ga naar het Kenniscentrum van Intramed