Replay webinar: Praktijk van de toekomst deel 2

Duurzaamheid & innovaties in jouw fysiotherapiepraktijk
in samenwerking met ABN AMRO, HealthTrain en IPF

We leven in een tijdperk waarin duurzaamheid en digitalisering een belangrijk onderdeel vormen. Ook voor de fysiotherapie zorgen deze onderwerpen voor de nodige ontwikkelingen en innovaties. Samen met ABN AMRO, HealthTrain en IPF organiseren wij daarom een webinar gericht op de toekomst van jouw fysiotherapiepraktijk. Een tweedelig webinar waarin duurzaamheid, concrete ervaringen uit de praktijk, innovatie en inzicht in data dit keer centraal staan. Benieuwd? Schrijf je in en neem deel aan dit webinar op woensdag 31 maart en/of woensdag 7 april.

Gerard - aangepast 2

Gerard Boschman
Intramed

Pieter-Frank v2

Pieter-Frank van Boven
Intramed

Jelle Jouwsma v2

Jelle Jouwsma
HeathTrain

Sjoerd

Sjoerd Dolsma
praktijk FIT Krommenie

Rutger IJntema

Rutger IJntema
IPF

Ludo Guns_1

Ludo Guns
ABN AMRO

REPLAY van DAG 1

REPLAY van DAG 2

DAG 1 – 31 maart 19:20 – 20:30 uur

Zo krijg je inzicht in je praktijk

Gerard Boschman en Pieter-Frank van Boven – Intramed

Een zorgpraktijk anno 2021 kan niet meer zonder inzicht; inzicht in bijvoorbeeld je bedrijfsvoering, resultaten, populatie en omzet. Maar wat kun je met die data en hoe kan je trends ontdekken waarmee je veranderingen op kan starten en meten of ze effectief zijn? Wij nemen je mee in ons product Intramed Insight, geven tips&tricks over hoe je deze data kan interpreteren en vertellen wat je in de toekomst kunt verwachten.

e-Health in de praktijk
Jelle Jouwsma, HealthTrain en Sjoerd Dolsma, praktijk FIT Krommenie 
Als praktijk en als zorgverlener kan je niet meer om e-health heen. In vrijwel ieder behandeltraject speelt ‘online’ een rol. Maar hoe neem je e-health nu in de praktijk in gebruik? Sjoerd Dolsma fysiotherapeut en manueel therapeut bij praktijk FIT Krommenie vertelt hoe hij en zijn collega’s MijnZorgApp in gebruik hebben genomen.

Lees hier meer over HealthTrain en de inhoud van dit onderdeel: “Het zorgverlenershart zit in onze zorgoplossingen verweven.”

DAG 2 – 7 april 19:30 – 20:30 uur

Van innovatie-idee naar innovatie-doen met je fysiotherapie-organisatie
Ruger IJntema – Innovatie Platform Fysiotherapie (IPF)
Zelfregie en stimulatie van vitaliteit van burgers is een toenemend maatschappelijk vraagstuk. Hoe kan een fysiotherapie-organisatie innoveren zodat vak inhoud, patiënttevredenheid en gezonde financiële inkomsten voor de organisatie zijn gewaarborgd? Innovatie-doen bereik je niet alleen. Hoe kom je in aanraking met andere innovators op het gebied van fysiotherapie? Hoe haak je aan bij de taal van (lokale) beleidsmakers en financiers? Leer tijdens deze webinar de IPF benadering kennen met een concrete casus op het gebied van zelfregie en stimulatie van vitaliteit.

Hoe houd ik mijn fysiotherapiepraktijk toekomstbestendig?
Ludo Guns – ABN AMRO
Welke trends en ontwikkelingen hebben invloed op jouw praktijk of onderneming? Hoe ziet de fysiotherapeut/zorgondernemer van de toekomst eruit? Wat zijn de huidige financiële trends en de do’s en don’ts voor een gezonde bedrijfsvoering? Ludo Guns van ABN AMRO neemt je hierin mee en geeft antwoord op deze vragen.

Schrijf je in

  • Datum
  • Locatie
  • Beschikbare plaatsen
  •