Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Advies aanvragen

25-09-18 Nieuwe versie Intramed 9.5 beschikbaar

Beste gebruiker,

Zojuist is Intramed versie 9.5 build 60 op onze website geplaatst. In deze versie zijn de onderstaande zaken opgelost.

Algemeen

Logging In het kader van de AVG hebben we de logging uitgebreid op het raadplegen van je patiënten. Zo is altijd inzichtelijk te maken wie toegang heeft gehad tot je patiënten.

Toegang Als praktijkhouder wil je dat medewerkers alleen patiëntgegevens kunnen raadplegen van patiënten waarmee zij een behandelrelatie hebben, omdat het recht op privacy van de patiënt in acht genomen moet worden. Ook dit is optioneel in te schakelen. Voor medewerkers die vervolgens vanuit hun functie wel toegang mogen hebben, zoals een administratieve medewerker, zal toegang uiteraard wel mogelijk zijn.

Zivver Ook heb je in deze nieuwe versie de mogelijkheid om, in Intramed, via Zivver beveiligde mail te versturen. Noodzakelijk zodra je bijvoorbeeld een digitale factuur wilt sturen waarin persoonsgegevens staan.

Jeugdzorg GGZ

Meerdere berichten We hebben het mogelijk gemaakt om met meerdere toewijzingen vanuit 1 bericht te werken.

Soms wordt er vanuit de gemeentes met een beschikkingsnummer gewerkt van 9 cijfers (i.p.v. 8) in de toewijzing. In het scherm “Invoeren toewijzing Jeugdhulp (JW301)” is dit aangepast. Ook kun je nu met tijdseenheid 82 declareren wat ook steeds vaker voorkomt in de praktijk.

Verslaglegging en Online diensten

Rond de verslaglegging en de Online diensten zijn ook een aantal mooie functies aangepast.

Formulieren Je krijgt nu eerder een foutmelding als een verplicht formulier nog niet geheel ingevuld is.

PSK De omschrijving van de activiteiten van een PSK wordt nu correct weergegeven binnen het behandelplan en de grafieken, zodat je ook bij herhaalmetingen niet terug hoeft te kijken naar eerdere metingen.

Vragenlijsten Bovendien is het scherm voor het versturen van de vragenlijsten geoptimaliseerd, zodat in één oogopslag duidelijk is welke acties mogelijk zijn. Er zijn nu duidelijke knoppen voor het versturen en annuleren van het aanbieden van vragenlijsten.

Eén mail Verder kun je nu meerdere vragenlijsten vanuit de behandelepisode in één mail aanbieden.

Intrekken vragenlijsten Ook hebben we op het gebied van de Online vragenlijsten de automatische mailteksten aangepast. In een aantal situaties kreeg de patiënt meerdere mailtjes. Zoals bij het intrekken van een vragenlijst als je toch met de patiënt de vragenlijst hebt ingevuld. De patiënt kreeg dan alsnog een bericht. Dit is aangepast en de patiënt wordt niet onnodig belast.

Zodra er behandelplanonderdelen in het behandelplan voorkwamen waarbij er aan te bieden vragenlijsten klaarstonden voor de patiënt kon er niet meer worden geconverteerd naar een nieuwe versie van een verslagleggingsrichtlijn. Dit is nu aangepast.

MSZ

Gewogen behandeltijd Voor de revalidatie is het erg belangrijk om het totaalproduct wat gedeclareerd gaat worden, vooraf te berekenen qua tijd/product. Dit is nu inzichtelijk gemaakt in het scherm behandelseries.

Online diensten

Iframe Omdat het instellen van de stylesheet via het iframe een beveiligingsrisico vormt, kun je de stylesheet voortaan instellen in de systeemgegevens.

Inschrijfformulier Tenslotte is het nu ook mogelijk om zelf te bepalen welke velden worden getoond bij de inschrijving op je patiëntportaal. Met deze handige functie kun je zelf de velden inschakelen voor de gegevens die je minimaal wilt ontvangen vanuit een inschrijving vanaf je website. Dit versnelt het proces.

Verbeteringen uit het veld

Bij het afsluiten van Intramed krijg je nu een waarschuwingsvenster zodra de CQ/PREM om één of andere reden niet kan worden verstuurd. Bijvoorbeeld zodra je internetprovider offline is of als er een verplicht veld binnen de instellingen in Intramed niet is ingevuld, zoals de praktijk AGB-code.

Voor Masterplan Kwaliteit in Beweging 5.0.1 (MKIB5.0.1) is de export van het veld ZVL-soort verwijzer aangepast. Voortaan wordt alleen de specialisatie van een verwijzer verstuurd en niet langer het zorgverlenersnummer.

Gebruikersgemak

Documentenbeheer Het is nu mogelijk om, als je externe (Word) documenten bewerkt vanuit Intramed, te blijven doorwerken binnen Intramed. Handig als er bijvoorbeeld een patiënt belt.

Natuurlijk is er nog veel meer opgelost; ook in deze versie zijn weer heel wat kleine verbeteringen en oplossingen doorgevoerd. Bekijk voor een overzicht de volledige lijst in de releasenotes.

De complete inhoud van deze versie vind je in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.

Het installatiebestand Intramed 9.5 en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je klant bent van Intramed OnLine, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.
Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed 9.5, dan kun je een verzoek indienen.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je bij hem de aanvraag doen.

Heel veel plezier met deze versie!

Met vriendelijke groet,

Team Intramed