08-02-2021 Bericht Jeugd GGZ

Beste gebruiker,

We zijn ons er van bewust dat we de nodige overlast hebben veroorzaakt met de implementatie van de Jeugdwet 3.0 standaard in Intramed. Daarvoor onze excuses. Omdat de druk erg hoog was voor veel praktijken hebben we besloten om een versie van Intramed uit te leveren waar nog een paar bekende problemen in zaten. Velen konden hierdoor in ieder geval wel de declaraties over 2020 de deur uit doen waardoor wat van de acute problemen verholpen konden worden

De nieuwe Jeugdwet standaard brengt ook weer wat andere zaken mee die we nu aan het verhelpen zijn. Door de eerste versie hebben we een aantal fouten geïntroduceerd die we deels hebben hersteld. We hebben ondertussen weer een aantal meldingen ontvangen van zaken die niet helemaal goed verlopen. Qua releases gaan we het volgende doen.

Einde van de week (de planning is 12 februari) leveren we een nieuwe versie uit van Intramed waarin we de bekende showstoppers verholpen zullen hebben. Daarnaast verwachten we eind februari/begin maart met versie 9.17 te komen waarin nog een aantal verbeteringen zitten die het werken fijner zullen maken.

We gaan jullie met regelmaat op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en welke plannen we hebben met de Jeugdwet binnen Intramed om zodoende weer het vertrouwen terug te winnen.

Helaas is er momenteel topdrukte op ons Service Centrum en kunnen we je niet zo snel te woord staan zoals we zelf willen. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen voor je gebundeld, zodat je misschien toch vlot geholpen bent.

Veelgestelde vragen Jeugd GGZ

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het Service Centrum via 0182 – 621 121 of helpdesk@intramed.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Intramed