12-02-2021 Update Jeugd GGZ

Beste gebruiker,

Vandaag is er een patch uitgekomen voor gebruikers die jeugdwet GGZ gebruiken in Intramed. Dit is Intramed 9.16 build 35. Hierin zijn de volgende twee punten opgelost:

  • De “status aanlevering” kan in een JW305 en JW307 gekozen worden. Dit was nog niet mogelijk.
  • Het toewijzingsnummer van een ontvangen JW301 bestand wordt weer gevuld in een JW323 bestand. Dit werd eerst met de waarde 0 gevuld.

Werk je met Intramed Online dan is deze versie al voor je klaargezet. Het kan zijn dat je eerst moet afmelden voordat deze versie beschikbaar is. Onder [Help][Info] kan je zien met welke versie je op dit moment werkt.
Werk je niet met Intramed Online dan kan je de versie terugvinden en downloaden op onze downloadpagina

Aan onderstaande punten wordt momenteel nog gewerkt en proberen we ook zo spoedig mogelijk uit te leveren.

  • Bij het bekijken van een patiënt vanuit het JW323 declaratiebestand werd een lege patiënt geopend. Nu wordt de juiste patiënt weer getoond.
  • Als er meerdere producten zitten in een toewijzing, kunnen deze nu onderling van elkaar afgesloten worden en blijft het huidige product nog actief tot alle producten gestopt zijn.
  • Als er meerdere producten zitten in een toewijzing, kan alleen het laatste product gestopt worden. Dit is nu opgelost.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met het Service Centrum op telefoonnummer 0182 – 621 121 of per e-mail helpdesk@intramed.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Team Intramed