19-04-2023 Rechtermuisknop agenda

Beste gebruiker,

Deze week hebben we een nieuwe versie van Intramed uitgerold, versie 9.29. Hierin zit een oplossing om met je rechtermuisknop direct alle beschikbare keuzes van het menu-item “Opties” te tonen. In de vorige versie van Intramed kreeg je eerst de keuze om voor “Schermen”, “Opties” of “Printen” te kiezen, waarna je alle bijbehorende keuzes te zien kreeg. We hadden de verwachting dat deze oplossing, die minder kliks betekent, een verbetering zou zijn.

Er blijkt nu dat de rechtermuisknop ook erg veel gebruikt wordt om de patiëntgegevens in te zien (Sneltoets <CTRL+I>), naar de behandelserie <F3> of behandelepisode <ALT+F2> te gaan. Dit gebruik hebben wij onderschat. De komende dagen rollen wij een update uit met daarin de nu beschikbare keuze en daarboven zullen dan de menu-items “Schermen” en “Printen” weer verschijnen. Met daaronder weer alle beschikbare keuzes als voorheen.

We denken nog steeds dat het korter en compacter maken van de lijst van keuzes een fijne oplossing is. We gaan de komende weken dan ook gebruiken om goed uit te vragen hoe we dit willen en kunnen inrichten, zodat we dit alsnog in één van de komende versies kunnen verbeteren. Hiervoor zullen we ook zeker om jullie input vragen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Service Centrum op telefoonnummer 0182 – 621 121 of per e-mail via helpdesk@intramed.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Intramed