Webinar over update 9.31 op 26 juli

Beste gebruiker,

Bij Intramed zetten we continu stappen in onze ontwikkeling, en we willen je graag op de hoogte houden van onze vernieuwingen. Daarom vind je nu niet alleen releasenotes in ons kenniscentrum (https://www.intramedexpert.nl/nieuw/), maar nemen we je zelf graag ook mee langs alle nieuwe mogelijkheden!

Op woensdag 26 juli organiseren we een webinar waarin we je niet alleen over de nieuwe mogelijkheden vertellen, maar ze ook binnen een groter werkproces laten zien. Denk aan handige functies zoals het automatisch aanvinken van disciplines bij een nieuwe medewerker, het instellen van het soort omzetplafond in contracten met verzekeraars, en de optie voor patiënten om hun wachtwoord opnieuw in te stellen via het Patientportaal. Dit is slechts een kleine greep uit alle verbeteringen die we zullen demonstreren. Zo kun je de nieuwe mogelijkheden sneller implementeren in jouw praktijk. Bovendien kun je zo direct feedback geven, zodat wij hier nog meer op in kunnen spelen.

Wil jij meer weten over de update? Schrijf je in, zelfs als je niet live aanwezig kunt zijn. Na de uitzending ontvang je automatisch de herhaling.

Datum: 26 juli
Tijd: 19:30 uur

Schrijf je in!