02-01-2024 Melding licentie gaat verlopen

Beste gebruiker,

In december is de factuur betreffende de servicekosten voor 2024 naar je gemaild. De betalingstermijn is bijna verstreken. Afhankelijk van je contract betreft dit een jaar- of kwartaalfactuur. Als er een automatisch incasso is afgegeven is alles al voor je geregeld, en heb je een nieuw licentie ontvangen.

Nieuwe Licentie: Deze kun je automatisch ophalen in Intramed via het menu Systeem-Organisatie-Praktijkgegevens, tabblad licentie, knop: Licentie nu ophalen.
De gegevens worden ook gemaild (met onderwerp: Nieuwe Intramed licentiesleutel).

Indien de factuur nog niet is betaald krijg je nu de melding in Intramed dat de licentie gaat verlopen. 1 februari verloopt de licentie, en kun je Intramed niet meer gebruiken.
Zodra de betaling van de factuur is verwerkt ontvang je van ons de nieuwe licentiegegevens voor 2024.

Mocht je de factuur nog niet per mail hebben ontvangen, in Mijn Intramed vind je al je facturen terug. (Bij de eerste keer aanmelden moet je nog een wachtwoord instellen. Dat doe je via de knop ‘wachtwoord aanvragen of vergeten’).

Wil je de manier van factureren aanpassen, bijvoorbeeld via incasso, of ander mailadres? Dat kun je ook allemaal eenvoudig regelen via Mijn Intramed.

Met vriendelijke groet,

Team Intramed