Je cliënt laten participeren in het zorgproces

Dat is nu mogelijk! De cliënt meer betrekken in het zorgproces, dat is de tendens van deze tijd. Met onze diensten kan jij ook als moderne praktijk de cliënten ondersteunen én zelfs meer tijd overhouden voor het behandelen van de cliënt. Onderstaand vind je informatie over de twee diensten van Intramed die dit mogelijk maken.

Intramed PLUS

Bespaar tijd en moeite

 

Efficiënt met de tijd
Meteen in de behandelkamer beginnen aan de hulpvraag van de cliënt. Dat wil je toch ook?! Niet eerst veel tijd besteden aan persoonsgegevens invoeren en vragen van verzekeraars invullen. Hoeveel tijd zou het je schelen als de cliënt zelf zijn gegevens vanuit huis in zijn dossier zet en een afspraak maakt? Dat kan. Met de Online diensten van Intramed PLUS beschik je namelijk over de volgende mogelijkheden:

Online inschrijving en afsprakenbeheer
De cliënt heeft de mogelijkheid om zich via de praktijkwebsite 24/7 in te schijven, waarna de therapeut de eerste afspraak zelf inplant naar aanleiding van de voorkeuren van de cliënt. Zo houd je de regie over je agenda. Vervolgafspraken kan de cliënt wijzigen binnen de mogelijkheden van je agenda (indien je dit wilt maak je hiervoor zelf inplanbare blokken aan).

Online vragenlijsten afnemen
Alle vragenlijsten uit Intramed beschikbaar en ook je eigen vragenlijsten. Het is mogelijk om de cliënt per e-mail een uitnodiging te sturen voor het invullen van een vragenlijst op je website. Na het invullen worden de waarden van de vragenlijst met één klik overgenomen in Intramed.

Deze Online diensten zijn alleen via hostingpartijen beschikbaar, waaronder Intramed OnLine.

Let op: Alleen bij Intramed OnLine zijn er geen implementatiekosten voor de Online diensten. Andere hostingpartijen kunnen kosten berekenen voor de Online diensten.

Intramed OnLine

Gemakkelijk en betrouwbaar

 

Intramed OnLine ontzorgt
Je hebt geen zorgen meer rondom de automatisering van je praktijksoftware. Intramed OnLine is het gebruik van je eigen Intramed vanaf ons centrale netwerk. Je kunt je eigen Intramed vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde internetverbindingen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een internetaansluiting. Daarmee zeggen wij ook meteen dat wij alle overige zaken rondom Intramed voor je uit handen nemen (back-ups, updates, onderhoud en beheer).

Eén leverancier
Een ander voordeel is dat je voor al je vragen over zowel Intramed als Intramed OnLine één telefoonnummer hebt. Je wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd. Wij kijken tijdens het telefoongesprek wie  jouw vraag oppakt.

Beveiliging
Er is veel te doen om beveiliging van online gegevens en terecht want dit zijn zeer vertrouwelijke gegevens. Intramed OnLine heeft standaard een dubbele beveiliging (waar andere hosting partijen vaak alleen username/wachtwoord hanteren).

Je bent er zeker van dat al je cliëntgegevens bij ons meer dan veilig zijn!

Deze hoge beveiligingseisen zorgen ervoor dat de participatie van de cliënt gegarandeerd veilig is.

Leuke extra’s bij Intramed OnLine

AfsprakenApp zorgt voor minder no-shows
De AfsprakenApp is een eigen mobiele app voor je praktijk, die de cliënten op het juiste moment herinnert aan zijn afspraken. Ook kan je medewerker met de app zijn agenda voor die week inzien. De app is gekoppeld aan je Intramed agenda. De maandelijkse abonnementskosten (basis) zitten gratis in je Intramed OnLine abonnement.
Klik hier voor meer informatie over de AfsprakenApp.

Gratis praktijkwebsite
Als klant van Intramed OnLine kan je kosteloos een praktijkwebsite ontvangen. Deze website kan je helemaal zelf aanpassen in een gebruiksvriendelijke online omgeving. Maak zelf je teksten en foto’s en kies uit verschillende website thema’s en kleurenschema’s.
Klik hier voor meer informatie over de gratis praktijkwebsite.

Kosten
Gebruik je de combinatie Intramed OnLine en Intramed PLUS dan ontvang je op beide producten een aantrekkelijke korting.
Intramed OnLine en Intramed PLUS zijn aanvullende modules, de kosten hiervoor komen bij de normale kosten van Intramed.
Klik hier voor  een overzicht van de actuele prijzen voor Intramed PLUS.
Klik hier voor  een overzicht van de actuele prijzen voor Intramed OnLine.

Meer informatie of persoonlijk advies?

Je kunt bellen naar de afdeling Verkoop & Administratie op telefoonnummer: 0182 – 621 107 of een mail sturen naar info@intramed.nl of klik hier zodat wij contact met jou opnemen.