Cursusprogramma voor officemedewerkers - keuzemodule declaratieproces optimaliseren

Als officemedewerker weet jij als geen ander hoe de administratie in jouw praktijk in elkaar steekt. Maar hoe zit dat met de processen in je eigen werkzaamheden? Het cursusprogramma voor officemedewerkers is speciaal ontworpen om officemedewerkers te ondersteunen en te versterken in hun dagelijkse werkzaamheden. Leer hoe jij je werk efficiënter uit kan voeren. Zet de volgende stap in het digitaliseren van je praktijk, of verlaag jouw (te) hoge werkdruk!

Wil je meer informatie over de cursusdagen? In de tabbladen hieronder vind je alles wat je moet weten! Ben jij al overtuigd? Schrijf je onderaan de pagina in voor de keuzemodule: declaratieproces optimaliseren !

Let op: op deze pagina schrijf je je in voor keuzemodule: declaratieproces optimaliseren.

Schrijf je in voor de volgende module(s):

 

 

 

Inschrijven

Module: Declaratieproces optimaliseren

Als officemedewerker ben jij al thuis in het declaratieproces, maar mogelijk heb je het gevoel dat er nog meer (tijdwinst) te behalen valt. Rolf van Intramed laat zien hoe je de takenfunctie, die we tijdens de startbijeenkomst hebben besproken, handig kunt gebruiken. Hij toont handige rapportages, controles, filters en kolommen. We richten ons ook op nuttige instellingen in Intramed en het declareren van andere inkomstenbronnen, zoals verkopen, oefengroepen en abonnementen. Daarnaast besteden we aandacht aan retourinformatie: welke declaratiefouten kom je tegen en hoe gaan andere praktijken daarmee om? Het doel is om je oplossingen te bieden waarmee je het gehele declaratieproces van je praktijk kunt verbeteren en meer tijd overhoudt voor andere taken.

Let op: om deel te nemen aan deze cursus, is enige ervaring met Intramed nodig. Wanneer je deelneemt aan deze cursus verwachten we dat je minimaal een half jaar met Intramed hebt gewerkt.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Registratie van maandelijkse taken
 • Gebruik van rapportages en controle
 • Handige filters en kolommen
 • Aanpassen van nota-e-mails en ontwerpen
 • Registratie en facturering van andere inkomstenbronnen, zoals verkopen, oefengroepen en abonnementen
 • Voorkomen van declaratiefouten
 • Verwerken van verschillende foutcodes uit retourinformatie
 • Ook tijdens deze module is er volop ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Online vervolgbijeenkomst (duur 1 uur)
Aan het einde van de dag stel je een persoonlijk actieplan op. Waar wil je zaken verbeteren? Wat ga je veranderen of aanpakken en binnen welke termijn? Na enkele weken komen we weer online bij elkaar om terug te kijken op de cursusdag en de voortgang van jouw persoonlijke actieplan te bespreken. Daarbij is er ruimte voor vragen. We zullen aan het einde van de dag een afspraak maken voor de online bijeenkomst.

Praktische informatie

Elke module omvat één dag in Utrecht (Aristo meetingcentre) en één online bijeenkomst. De cursusdagen duren van 9:00 tot 16:30. Aan het einde van een cursusdag stel je een persoonlijk actieplan op. Tijdens de online bijeenkomst blikken we terug op de cursusdag en bespreken we de voortgang van jouw actieplan.

De kracht van dit cursusprogramma is het leren van elkaars’ ervaringen. Daarom vragen we om in ieder geval deel te nemen aan twee van de vier cursusdagen.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Er is plaats voor 10 deelnemers. Schrijf je tijdig in om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

Aristo meeting center
Brennerbaan 150
Utrecht Lunetten

Prijs

Startbijeenkomst + 1 module naar keuze: € 790,-
Additionele modules: € 395,- per stuk
*De prijs is inclusief online bijeenkomst, naslagwerk, lunch, parkeerkaart en bij afname van module 2 een DISC analyse

Onze experts:

Wibo (Het Gezonde Net) is een ervaren expert in het ondersteunen van klanten op het gebied van toekomstgerichte praktijkvoering en kwaliteitsmanagementsystemen. Hij legt je uit, aan de hand van praktische voorbeelden, hoe je anders naar je werkzaamheden kunt kijken en hoe je verbeterpunten vindt. Rolf (Intramed) is een EPD-ontwikkelaar en heeft hiervoor 30 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Hij weet dus als geen ander hoe therapeuten verslagleggen. Daardoor kan hij goed meedenken over hoe de Intramed-software zo goed mogelijk zou kunnen aansluiten bij de workflow in jouw praktijk.

Inschrijven

 • Datum
 • Tijd
 • Locatie
 • Beschikbare plaatsen
 •  
 • 27-11-2024
 • 09.00 - 16.30 uur
 • Utrecht Lunetten
 • Beschikbare plaatsen: 10
 • Inschrijven