Cursusprogramma voor officemedewerkers - keuzemodule patiëntcontact optimaliseren

Als officemedewerker weet jij als geen ander hoe de administratie in jouw praktijk in elkaar steekt. Maar hoe zit dat met de processen in je eigen werkzaamheden? Het cursusprogramma voor officemedewerkers is speciaal ontworpen om officemedewerkers te ondersteunen en te versterken in hun dagelijkse werkzaamheden. Leer hoe jij je werk efficiënter uit kan voeren. Zet de volgende stap in het digitaliseren van je praktijk, of verlaag jouw (te) hoge werkdruk!

Wil je meer informatie over de cursusdagen? In de tabbladen hieronder vind je alles wat je moet weten! Ben jij al overtuigd? Schrijf je onderaan de pagina in voor de keuzemodule: patiëntcontact optimaliseren!

Let op: op deze pagina schrijf je je in voor de keuzemodule patiëntcontact optimaliseren.

Schrijf je in voor de volgende module(s):

 

 

 

Inschrijven

Module: Patiëntcontact optimaliseren

Tijdens deze module, onder leiding van Rolf van Intramed, ontdek je de mogelijkheden op het gebied van patiëntregistratie en -communicatie. Leer hoe je gebruik kunt maken van handige functies in Intramed zoals (online) inschrijvingen op de aanmeldingenlijst, controle van patiënt- en behandelgegevens, optimalisatie van de agenda en het verzenden van mailings, en bespaar tijd door middel van verdere digitalisering van je praktijk. Rolf laat je kennismaken met de online intake, online vragenlijsten, MijnZorgApp en Intramed mobiel. Hij deelt ook praktische tips over het beheren van je agenda wanneer patiënten zelf online hun afspraak kunnen inplannen. Tijdens deze module is er veel ruimte voor het delen van ervaringen en het leren van elkaar.

Let op: om deel te nemen aan deze cursus, is enige ervaring met Intramed nodig. Wanneer je deelneemt aan deze cursus verwachten we dat je minimaal een half jaar met Intramed hebt gewerkt.

Onderwerpen die behandeld worden:

 • Gebruik van de aanmeldingenlijst (inclusief online inschrijvingen)
 • Inzetten van online tools (intake, vragenlijsten)
 • Creëren van agendablokken voor online afspraken
 • Opties, e-mails en rapportages in de agenda
 • Instellen en bekijken van logging
 • Aanpassen van e-mailontwerpen en afzender
 • Versturen van mailings naar groepen

Online vervolgbijeenkomst (duur 1 uur)
Aan het einde van de dag stel je een persoonlijk actieplan op. Waar wil je verbeteringen aanbrengen? Wat ga je veranderen en op welke termijn? Na enkele weken komen we weer online samen om de cursusdag te evalueren en de voortgang van jouw persoonlijke actieplan te bespreken. Daarbij is er voldoende ruimte voor vragen. We zullen aan het einde van de dag een afspraak maken voor de online bijeenkomst.

 

Praktische informatie

Elke module omvat één dag in Utrecht (Aristo meetingcentre) en één online bijeenkomst. De cursusdagen duren van 9:00 tot 16:30. Aan het einde van een cursusdag stel je een persoonlijk actieplan op. Tijdens de online bijeenkomst blikken we terug op de cursusdag en bespreken we de voortgang van jouw actieplan.

De kracht van dit cursusprogramma is het leren van elkaars’ ervaringen. Daarom vragen we om in ieder geval deel te nemen aan twee van de vier cursusdagen.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Er is plaats voor 10 deelnemers. Schrijf je tijdig in om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

Aristo meeting center
Brennerbaan 150
Utrecht Lunetten

Prijs

Startbijeenkomst + 1 module naar keuze: € 790,-
Additionele modules: € 395,- per stuk
*De prijs is inclusief online bijeenkomst, naslagwerk, lunch, parkeerkaart en bij afname van module 2 een DISC analyse

Onze experts:

Wibo (Het Gezonde Net) is een ervaren expert in het ondersteunen van klanten op het gebied van toekomstgerichte praktijkvoering en kwaliteitsmanagementsystemen. Hij legt je uit, aan de hand van praktische voorbeelden, hoe je anders naar je werkzaamheden kunt kijken en hoe je verbeterpunten vindt. Rolf (Intramed) is een EPD-ontwikkelaar en heeft hiervoor 30 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Hij weet dus als geen ander hoe therapeuten verslagleggen. Daardoor kan hij goed meedenken over hoe de Intramed-software zo goed mogelijk zou kunnen aansluiten bij de workflow in jouw praktijk.

Inschrijven

 • Datum
 • Tijd
 • Locatie
 • Beschikbare plaatsen
 •  
 • 05-11-2024
 • 09.00 - 16.30 uur
 • Utrecht Lunetten
 • Beschikbare plaatsen: 10
 • Inschrijven