Dag van de Fysiotherapeut 2022

Wij waren erbij!

Op onze stand vertelden we graag meer over onze drie klantbeloftes:
1. Meer inzicht | 2. Goed betrokken cliënten | 3. Meer tijd voor zorg door de meest handige software

Stap voor stap naar de praktijk van de toekomst

! De reden dat je deze inhoud niet kunt bekijken is omdat je de marketing cookies niet hebt geaccepteerd. Accepteer de marketing cookies om de inhoud te kunnen bekijken.

Onze klantbeloftes op een rijtje

1. Altijd en overal inzicht

Geef sturing met managementinformatietool Intramed Insight!

Als praktijkhouder of als therapeut wil je snel inzicht krijgen in hoe jij of hoe de praktijk ervoor staat.  Daarom bestaat Intramed Insight. Je krijgt hiermee een direct overzicht van de voor jou relevante (stuur)informatie. Informatie die jou helpt bij een goede bedrijfsvoering en het maken van de juiste keuzes. Daarnaast kun je instellen dat je waarschuwingen ontvangt per e-mail als iets onder of boven een bepaalde waarde uitkomt.
Alles over Intramed Insight

  •  

2. Betrokken cliënten

Handig voor je cliënt én voor jou

Cliënten vinden het vaak makkelijk om online een afspraak te kunnen maken. En ze willen zich graag inschrijven en vragenlijsten invullen wanneer hen dat uitkomt. Dus hebben wij ervoor gezorgd dat ze dit thuis kunnen doen. Voor iedereen handiger en het scheelt jou tijd en administratie.
Lees meer over het patientportaal

Ook handig om als cliënt een reminder te krijgen van de afspraak met de therapeut. Fijn voor je cliënt en het scheelt jou no-shows. Of oefeningen klaarzetten die de cliënt thuis kan volgen door handige instructievideo’s. Met reminders om de oefeningen uit te voeren. Je cliënt weet precies hoe de oefening gedaan moet worden en vergeet deze niet door de handige reminder.
Lees meer over afspraakreminders,  video-oefeningen en online consults

  •  

3. Meer tijd voor zorg door intuïtieve software

Door onze vernieuwde software Intramed nxt

Moderner en gebruiksvriendelijker. Dat zijn de twee begrippen die centraal staan bij de ontwikkeling van Intramed nxt, het vernieuwde Intramed. Om er zeker van te zijn dat dit pakket volledig aansluit op de klantwensen, is de ontwikkeling van Intramed nxt compleet toegespitst op de gebruiker. Naast hulp en expertise van externe partijen, worden ook klanten nauw betrokken bij dit proces. Zo streeft Intramed naar een zo intuïtief, modern en gebruiksvriendelijk mogelijk pakket

Lees meer over Intramed nxt of vraag een demo aan

  •  

Speciale DVDF actie!
Intramed Compleet zonder aansluitkosten

 

Een soepele, efficiënte en betrouwbare administratie voor de zorg, dat is al 30 jaar onze specialiteit! Met Intramed Compleet kies je voor een volledig EPD volgens de standaard van jouw beroepsvereniging, de beste veiligheid van je patiëntgegevens, kun jij werken waar je maar wilt en zorgen wij voor het onderhoud (back-ups en de recente versie van Intramed).

Lees hier alles over deze tijdelijke actie