Aanbieding:
e-book Online consults
e-learning Praktijk online

Door de huidige omstandigheden ontkom je er bijna niet aan om e-health en digitalisering in je praktijk in te zetten. Sterker nog, het is een investering in je eigen toekomstige aanbod als je hier nu mee aan de slag gaat. Wij denken namelijk dat ook na de coronacrisis online consulten onderdeel uit blijven maken van de zorgtrajecten in de vorm van blended therapy.

De vraag is alleen Hoe pak je dit aan? Hoe zorg je dat je de juiste balans vindt tussen fysieke en online consults? Hoe verleen je succesvol online zorg? Wij helpen je!

 

Gratis handig e-book: Online consults

e-book online fysiotherapie

Succesvol online zorg toepassen? Het antwoord op die vraag lees je onder andere in ons gratis e-book. Met dit e-book willen wij je helpen bij het voorbereiden en voeren van online consults. Maar ook inzicht geven in mogelijke e-health oplossingen met praktische tips & tricks.

Laat je gegevens achter en je krijgt direct toegang tot het e-book met alle handige tips&tricks! We gebruiken jouw gegevens alleen om je het e-book toe te sturen. Gegevens worden niet gedeeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

e-Learning met korting: Praktijk online


Wil je naast het e-book ook nog van bekende namen in de fysiotherapie meekrijgen hoe je nu echt succesvol online zorg kunt toepassen. Geef je dan op voor de HealthTrain e-learning Praktijk Online. Omdat wij je graag willen helpen bij een succesvolle toepassing van online consults, krijg je van ons 15% korting op de prijs van 149,- ex btw. Starten met het verlenen van online zorg? Meld je dan meteen aan voor deze geaccrediteerde scholing. De actie is geldig tot 1 maart 2021.

Ik wil meer weten over deze e-learning

Alex van Bruksvoort en Dick Bouwman, praktijkhouders bij Fysiovisiq:

Wanneer mensen afbellen vanwege verkoudheidsklachten, vraagt onze secretaresse standaard of de voorkeur uitgaat naar een nieuwe afspraak of naar een online consult. Langzamerhand kiezen steeds meer mensen voor dat laatste. Zo krijgt een persoon alsnog de zorg die hij of zij nodig heeft.”

 Inhoudsopgave e-book

  • Motivational interviewing en persoonlijke zorg online
  • Interview Femke Boon – fysiotherapeut FysioHolland
  • Interview Sjoerd Mertens – Praktijkeigenaar PhysioCare
  • Interview Jochem Baauw – sportfysiotherapeut ADFYS Fysiotherapie
  • Hoe informeer en overtuig je jouw cliënt
  • Veel gestelde vragen over Online consults
  • Tipe & Tricks Online consults
  • Videobellen binnen MijnZorgApp – Hoe werkt dat?
  • Declareren van Online consults