VEELGESTELDE VRAGEN VOOR DE FACTURATIE EN PAKKETTEN VAN 2019

Pakket

Een pakket bestaat uit de losse producten en diensten die je bij ons afneemt. Pakket Basis: Hierin zit Intramed Pakket Plus: Hierin zit Intramed en Intramed Plus Pakket Online: Hierin zit Intramed en Intramed Online Pakket Compleet: Hierin zit Intramed, Intramed Plus en Intramed Online
We hebben 4 pakketten, deze kun je hier terugvinden.
Dit is het aantal zorgverleners (therapeuten ) wat in de praktijk werkt. Afhankelijk van welk pakket je gebruikt zit hier ook nog het aantal zorgverleners voor Plus in en/of het aantal inlogaccounts voor Intramed Online.
Wanneer je meer online accounts hebt dan zorgverleners heb je een aparte regel op de factuur: extra account Intramed Online. Wanneer je minder online accounts hebt dan zorgverleners heb je een aparte regel op de factuur: credit account Intramed Online.
Op oude facturen van 2018 staan de accounts nog los vermeld. In je bijlage II staan al je online accounts met bijbehorende wachtwoorden. Ons Service Centrum kan dit document opnieuw versturen.

Contract

Het bedrag wordt verspreid over het jaar en je hebt het voordeel van een kwartaalcontract (o.a. per kwartaal verlagingen doorgeven).
Nee met een jaarcontract heb je een jaarfactuur en kun je alleen maar per kalenderjaar het aantal zorgverleners verlagen.
Je kunt met ingang van een nieuw kalenderjaar je contract aanpassen naar kwartaal, altijd in combinatie met een verplicht automatisch incasso. Klik hier om het incasso in werking te zetten.
Bij een kwartaalcontract (kwartaalfactuur) gaat de verlaging in met ingang van het nieuwe kwartaal. Bij een jaarcontract (jaarfactuur) gaat de verlaging in met ingang van het nieuwe jaar.

Factuur

nee het tarief is hetzelfde alleen verdeeld over 4 aparte facturen.
De maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal ontvang je van ons de nieuwe factuur (1e week december, maart, juni, september). We streven om binnen 2 weken het bedrag te incasseren.
Nee dat is helaas niet meer mogelijk. Je kunt een wijziging hier doorgeven.
Je kunt het aantal hier aanpassen.
Je kunt hier aanpassingen doen voor de online omgeving.
Dat is zeker mogelijk en kun je hier regelen.
Je kunt je contract aanpassen naar kwartaal, dan gaat de facturatie ook naar kwartaal. Dit gaat altijd in combinatie met een verplicht automatisch incasso. Zolang de jaarfactuur niet is betaald kun je dit aanpassen. Klik hier om het incasso in werking te zetten.