Intramed actiepagina overstap FRM

Dit heb je al met Intramed

Een compleet afsprakenbeheer, uitgebreid EPD, declaratiebeheer en praktijkboekhouding. Volledig geïntegreerd in één systeem, efficiënt afgestemd op de wensen en eisen van klanten, KNGF, Keurmerk Fysiotherapie, overheid en zorgverzekeraars. Uiteraard met verkorte verslagleggingsrichtlijn voor minder administratie.

Met Intramed Compleet veel meer functionaliteiten

Meer meetinstrumenten en richtlijnen

Voldoen aan de eisen die door alle zorgverzekeraars worden gesteld. Deze eisen helpen je bij de Plus-audits die afgenomen worden door HCA, Kiwa en QSN.
Daarnaast aanvullende richtlijnen van het KNGF, specialistische aanvullende richtlijnen, een paar honderd veelvoorkomende meetinstrumenten, behandelrichtlijnen en richtlijnen orthopedische klachten.

Extra richtlijnen, meetinstrumenten en klachtspecifieke behandelrichtlijnen.

+

Intake rustig thuis invullen

Iedereen heeft het druk in deze tijd . Mensen hebben weinig tijd en hopen eigenlijk dat ze bij de eerste afspraak al gelijk (een beetje) behandeld worden. Door de intake digitaal te versturen naar je cliënt kan deze zich thuis alvast rustig inschrijven. Dat scheelt  jouw administratie zodat je meer tijd voor de cliënt hebt.
De online intake is een soort stappenplan waar je cliënt doorheen loopt. Zo krijg je nuttige antwoorden en kan je makkelijker de diagnose stellen in de praktijk.

+

Vragenlijsten digitaal klaarzetten

Jij zet de gewenste vragenlijst klaar voor je cliënt zodat hij deze thuis op een rustig moment kan invullen. Intramed verstuurt deze vragenlijst automatisch op de door jou ingestelde tijd! Met één druk op de knop worden de gegevens overgenomen in Intramed. Tijdens het bezoek kunnen jullie samen nog wijzigingen aanbrengen.

+

Je praktijk 24/7 bereikbaar

In deze 24/7 economie is het fijn als je cliënt een afspraak bij je kan inplannen wanneer het de cliënt uitkomt. Jij bepaalt met blokken in je agenda welk deel je hiervoor wilt openstellen.
Je cliënt kan zich inschrijven en een afspraak plannen of wijzigen.

+

Overal veilig werken

Overal met Intramed kunnen werken, op je mobiel, in je praktijk, de oefenzaal of bij je cliënt. Verzekerd zijn van de veiligheid van alle gegevens en de betrouwbaarheid van je systeem. Automatische updates en back-ups, je hebt er geen omkijken meer naar. Dat regelen wij voor je. Host je bij ons dan kies je voor zekerheid en gemak.
Lees hier alle voordelen

Vragen of een persoonlijk advies?

Heb je specifieke vragen, stel ze. De ervaring leert dat er meer kan dan je denkt!

0182 - 621 191

Overstapgemak en speciale aanbieding

►Zonder kosten zetten wij alle dossiers uit FysioRoadmap over naar Intramed (ook openstaande dossiers kan je verder in Intramed afmaken).

►Kosteloos de halve dag cursus ’overstapcursus FRM naar Intramed’ voor alle therapeuten in de praktijk.

Misschien loopt je contract met FysioRoadMap nog een tijdje door en dan heb je natuurlijk geen behoefte aan dubbele kosten (dat zouden wij zelf namelijk ook niet willen). Daarom krijg je de factuur van FRM (naar rato) als extra korting van ons vergoed!

►Heel 2018 geen kosten voor de extra vragenlijsten en meetinstrumenten! (Intramed PLUS)

►Geen aansluitkosten voor het hosten van Intramed. (Intramed OnLine)

►Je factuur FRM over 2018 krijg je als extra korting (geldt over de maanden van 2018 die je anders dubbel zou betalen)

Deze aanbieding geldt bij aanmelden voor Intramed Compleet voor 31 maart 2018.

Online demo

We hebben twee online demo’s voor je. Kies zelf een onderwerp en datum/tijd uit.

    • 1. Online demo EPD in Intramed. Deze duurt 60 minuten. Klik hier voor data/tijden of om in te schrijven.
      • 2. Online demo ‘je cliënt thuis betrekken bij het invullen van de intake, vragenlijsten of het beheren van afspraken’. Deze duurt 45 minuten. Klik hier voor data/tijden of om in te schrijven.

Prijzen

Voor de extra meetinstrumenten en vragenlijsten (Intramed PLUS) betaal je in 2018 niks!
Voor het hosten (Intramed OnLine) betaal je geen aansluitkosten maar alleen de servicekosten van € 27,50 per maand per account.

Let op je factuur van FRM krijg je (naar rato) als extra korting!

Bekijk hier overzichtelijk de prijs

Speciale overstapcursus

Omdat er veel overstappers zijn van FysioRoadmap naar Intramed, hebben we een speciale overstapcursus van 4 uur ontwikkeld. Het verschil in de verslaglegging in Intramed en FysioRoadmap wordt zoveel mogelijk uitgelegd.

Data en inschrijven