Inspiratieavonden 2023

Ze zijn er weer: de Inspiratieavonden! Tijdens deze avonden, eerder bekend als regiomeetings, vertellen we je alles over de ontwikkelingen binnen Intramed van de afgelopen periode, en beantwoorden we al jouw vragen!

Let op: de Inspiratieavonden zijn verplaatst naar september / oktober. Houd je mail in de gaten voor een update!

In de afgelopen periode zijn we hard bezig geweest om Intramed te verbeteren. Dat betekent dat er in de nieuwe versies een hoop nieuwe functies bij gekomen zijn: een verbeterd patiëntportaal waarmee jij nog meer waarde biedt aan jouw patiënten, een verbeterd declaratieproces, verbeteringen op de performance, en nog veel meer! Daar vertellen onze experts je tijdens onze inspiratie-avonden graag meer over!

Wanneer vinden de Inspiratieavonden plaats?

De Inspiratieavonden zijn verplaatst naar september / oktober. Houd je mail in de gaten voor een update!

Wat wordt er besproken?

Tijdens de Inspiratieavonden bespreken we alle veranderingen in Intramed van de afgelopen periode. Daarom staan deze regiomeetings in het teken van het patiëntportaal en de nieuwe functionaliteiten binnen Intramed. Heb jij nog een brandende vraag voor onze experts? We staan je tijdens deze avonden graag te woord! Alle informatie die gedeeld wordt tijdens de Inspiratieavond zal daarnaast verzameld worden op één pagina. De link hiervan krijg je tijdens de Inspiratieavond, zodat je alles nog eens terug kunt lezen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de Inspiratieavond!

“Tijdens de Intramed Inspiratieavonden kom je nieuwe dingen te weten die in de praktijk écht handig zijn!”