Home Klantverhalen Ik geef Intramed Compleet en MijnZorgApp een 9

Ik geef Intramed Compleet en MijnZorgApp een 9

Podotherapeut Mariska Linders is in 1995 gestart met een eigen praktijk. Ze werkt vandaag de dag, nog steeds solo, op twee locaties in Noordoost-Brabant. Vier dagen zijn gevuld met cliëntenzorg en één dag spendeert zij aan de administratie en het productiewerk, zoals het maken van zooltjes en teenstukjes. Ze heeft lang gezocht naar een goed ondersteunend softwarepakket voor de podotherapie en is uitgekomen bij Intramed.

Eindelijk een softwarepakket dat aan mijn wensen voldoet

Mariska: “Ik heb in het begin jarenlang lopen tobben met allerlei computerprogramma’s van verschillende leveranciers. Geen één voldeed. Dat was ik beu. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief en heb voor de grootste gekozen met de meest fatsoenlijke helpdesk. Dat was Intramed. Zo ben ik van Intramed Online naar Intramed Compleet gegroeid en daar heb ik geen moment spijt van gehad.”

Dik tevreden over Intramed Compleet
“Ik werk al heel lang met Intramed. Ik doe mijn hele cliëntenadministratie via Intramed, regel de afspraken met MijnZorgApp en verstuur de declaraties. Als ik in een cijfer mijn tevredenheid moet uitdrukken, dan geef ik Intramed Compleet en de toevoeging van MijnZorgApp een negen. Op een gegeven moment weet je hoe alles werkt. Het programma wijst zich ook vanzelf. Continuïteit is ook een belangrijk aspect. Als er de hele tijd iets verandert, dan is dat niet prettig werken. In de podotherapie is niet heel veel keuze. Ik hoor regelmatig van anderen allerlei klachten over softwareprogramma’s. Die ervaring heb ik niet. Ik raad andere podotherapeuten Intramed ook zeker aan.”

“Geen discussie meer nodig
over het declareren van een no-show zonder geldige reden


Afspraakherinneringen groot pluspunt
“MijnZorgApp zit gratis bij Intramed Compleet. Dit vind ik ook een hele mooie extra service. De functionaliteit afspraken reminders wordt zowel door mijn cliënten als door mij als een groot pluspunt gezien.”

“Iedereen is het tegenwoordig gewend om afspraakbevestigingen en -herinneringen digitaal te ontvangen. Als je daar niet aan mee doet, loop je achter. Er zijn nog maar weinig mensen die met een papieren afsprakenkaartje werken. Het aantal mensen dat hun afspraak vergeet is nu minimaal. Ik kan ook zien of de afspraakherinnering verstuurd is, zodat een no-show zonder geldige reden kan worden gedeclareerd. Daar hoef je dan geen discussie meer over te voeren.”

Oefeningen in MijnZorgApp
“Doorgaans trek ik zo’n drie kwartier uit voor een eerste cliënt. Als podotherapeut geef je ook vaak oefeningen mee. Toch is dan drie kwartier niet afdoende om al die oefeningen uit te leggen. Nu verwijs ik mijn cliënten nog door naar mijn website waar de oefeningen op te vinden zijn. De volgende stap is om de oefeningen in MijnZorgApp op te nemen, om ze op die manier mee te kunnen geven. Er komt steeds een stukje meer online zorg bij. Dat wordt de toekomst.”

“Over een aantal jaar is het de normaalste zaak van de wereld
dat je via beeldbellen een consult kan doen


Denk je dat het blended werken de toekomst van de zorg is?
“Voor bepaalde doelgroepen zeker wel. Als we het hebben over de toekomst, dan zien we ook een hele nieuwe generatie op ons afkomen. Voor deze groep is het straks de normaalste zaak van de wereld om heel veel online te kunnen regelen. Blended werken zal ook wel moeten om de zorg betaalbaar te houden. Maar kijk ook eens naar de technologische ontwikkelingen. Vroeger maakten we zolen met de hand en nu komen ze uit de freesmachine. Ook dat soort ontwikkelingen gaan razendsnel. Datzelfde geldt ook voor allerlei e-health toepassingen. Over een aantal jaar is het de normaalste zaak van de wereld dat je even via beeldbellen een consult kan doen.”

Mariska Linders, praktijkhouder en podotherapeut van Praktijk Podotherapie Linders

In deze praktijk  werken ze met:
Intramed Compleet
MijnZorgApp

Heb je een vraag?

We helpen je graag. Bel of mail ons, dan vertellen we je meer.

0182 - 621 191

ma t/m vr: 08.30 – 17.00 uur

Probeer Intramed 3 maanden gratis!

Wil je ook gebruik maken van alle mogelijkheden die Mariska heeft? Check dan de opties voor jouw praktijk, of vraag direct een adviesgesprek aan. Wil je in de praktijk kennis maken met Intramed? Nieuwe klanten proberen Intramed Compleet 3 maanden gratis!

Adviesgesprek aanvragen