Maatwerk

Maatwerk op bestelling!

Voor veel praktijken is software best een uitdaging. Dat snappen we als geen ander, dus bieden we je hulp op zo veel mogelijk manieren. De makkelijkste manier is Intramed Expert, een gratis dienst voor Intramed gebruikers. Hier kun je 24/7 terecht voor toelichting en uitleg.

Uiteraard helpen we je ook graag bij maatwerk-oplossingen om je eigen werk makkelijker, efficiënter, sneller of beter te maken. Zie op deze pagina enkele mogelijkheden met de bijbehorende tarieven.

Conversiemogelijkheden

Stamconversie
Boekhoudconversie
FysioRoadMap conversie
Documentenconversie
Importbestanden (van andere software)
Samenvoegen administraties
Splitsen administraties
Exportbestanden (naar andere software)

Vraag hier je conversie aan

Eigen formulieren of meetinstrumenten

Wil je werken met een eigen formulier of meetinstrument om je behandelingen te verbeteren? Dan kun je dat hier bestellen.

Formulier of meetinstrument aanvragen

Eigen behandelrichtlijn verwerken

Wil je met eigen behandelrichtlijnen aan de slag? In deze video op www.intramedexpert.nl leggen we je uit hoe je dit zelf kunt doen.
Je kunt het ook aan ons uitbesteden, zodat je zelf kunt focussen op andere zaken.

Behandelrichtlijn instellen door ons 

Praktijkwebsite

Indien je werkt met Intramed Online of Intramed Compleet, kun je gebruik maken van een praktijkwebsite tegen het gunstige tarief .

Hiervoor krijg je een intake, de basisinrichting o.b.v. gekozen template, eventueel het koppelen van een eigen domeinnaam en een oplevering met uitleg hoe je zelf verder kan.

Praktijkwebsite aanvragen