Tip: Gebruik de gegevenscontrole functie voor nauwkeurigere declaraties

4 mei 2023 – Om ervoor te zorgen dat de gegevens die je opstuurt naar de zorgverzekeraar juist zijn, is het belangrijk om vóór het declareren een controle uit te voeren over de gegevens die mee gaan in de declaratie of in de agenda staan. Dit kan je helpen om eventuele fouten of ontbrekende informatie te voorkomen en daarmee onnodige vertragingen in de afhandeling van declaraties te voorkomen.

Direct inzicht in de gegevens

Intramed heeft een handige functie die deze controle voor je uitvoert: ‘Gegevens controleren en aanvullen’. Hiermee kun je direct zien wat je nog moet controleren en kun je de gegevens aanpassen voordat je deze opstuurt naar de verzekeraar.

Zelf filters instellen

Deze functie controleert vooraf of alle benodigde gegevens van patiënten, behandelseries en behandelingen ingevuld zijn. Tijdens het controleren kun je ook filters instellen over de gegevens in de gegevenscontrole en het overzicht uitprinten om met je collega’s te delen.

Met de functie ‘Gegevens controleren en aanvullen’ van Intramed wordt dit proces een stuk gemakkelijker en efficiënter. Wil je meer weten over deze functie en hoe je deze kunt gebruiken? Op Intramed Expert vind je alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit deze handige functie te halen.

Lees meer over de functie ‘Gegevens controleren en aanvullen’