Gratis e-learning voor stagiairs

11 mei 2021 – Heb je een collega in opleiding binnen je praktijk die je snel wegwijs wilt maken binnen Intramed? Dan hebben we nu een mooie, gratis e-learningmodule!

Intramed helpt ook stagiairs op weg

Tijdens de opleiding tot therapeut maken studenten kennis met de theorie van het vak. Om de theorie toe te kunnen passen in de praktijk, zijn stages een onmisbaar onderdeel van de opleiding. De tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten nemen tijdens die periodes actief deel aan het dagelijkse werk in een praktijk.

Bij het dagelijkse werk hoort natuurlijk ook de patiëntadministratie in Intramed. Aangezien de begeleiding van een student veel tijd kost, zou het helpen als je niet hoeft uit te leggen hoe Intramed werkt. Daarom bieden we nu  een e-learningmodule, speciaal voor stagiairs. In de module wordt het agendagebruik uitgelegd, hoe behandelgegevens gewijzigd kunnen worden en de basisbeginselen van de verslaglegging.

De e-learning kan op elk gewenst moment gevolgd worden en is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren.

Start de e-learning voor stagiairs