Het dagjournaal inspreken ipv typen

19 oktober 2021 – In Intramed Mobiel kun je uiteraard je agenda inzien, beheren, een afspraak verzetten, een vervolgafspraak maken of een notitie toevoegen. Maar weet je dat je ook het dagjournaal (sessiejournaal) inclusief SOAP kunt invullen? Of zelfs inspreken?

Je kunt in Intramed Mobiel alles typen maar met de spraakfunctie op je mobiel spreek je het eenvoudig in! Makkelijker kunnen we het niet maken.

Alles wat je ingeeft in Intramed Mobiel wordt 1 op 1 overgenomen in de desbetreffende behandeling van je cliënt in het EPD van Intramed.

Onder het toestenbordje op je mobiel staat een microfoontje. Als je daarop klikt kun je inspreken en zie je de ingesproken tekst direct als getypte tekst ?

 

(*) Helaas biedt Samsung geen Nederlandse spraakondersteuning meer.

Heb jij een Samsung en wil je dit handigheidje gebruiken? Schakel dan op je telefoon de Samsung spraakondersteuning uit en activeer de Google spraakondersteuning. Die kan wel overweg met Nederlands. Dat doe je als volgt: ga naar Instellingen > Algemeen Beheer > Taal en invoer > Schermtoetsenbord > Toetsenborden beheren.

Hopelijk lukt het zo!

200x400 sesiejournaal inspreken