In de pijplijn: nieuwe e-learning modules

26 oktober 2021 – Ellen Vermeulen is onze teamleider Opleidingen en staat aan het roer van Intramed Expert. Intramed Expert is ons digitale kennisplatform met alle informatie over onze praktijksoftware. Eén van de leermiddelen die we aanbieden is e-learning. Binnenkort rollen we meerdere spiksplinternieuwe e-learning modules uit. Ellen geeft je alvast een kijkje in de keuken.

Het team achter Intramed Expert 

Wist je dat wij een speciaal opleidings-team hebben? Dit team bestaat uit 5 personen: 2 docenten, 2 contentontwikkelaars en dus allround teamleider Ellen. Samen hebben zij intramedexpert.nl opgezet. Het doel? Dat is om jou als Intramed-gebruiker op weg te helpen en om zoveel mogelijk uit de software te halen. Kortom: jij wordt Intramed expert! Je kunt diverse (online) cursussen volgen, demo-video’s bekijken en je inschrijven voor webinars. 


Coming soon: nieuwe e-learning modules

In de komende maanden lanceren we meerdere nieuwe e-learning modules. Dit najaar kun je de eerste twee verwachten: ‘Starten met Intramed’ en ‘Verslaglegging’. We werken met thema’s en we maken onderscheid tussen (kosteloze) modules voor startende gebruikers en (betaalde) modules. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk deze video of neem een kijkje in deze reeds gelanceerde gratis e-learning voor stagiaires.


Voordelen van e-learning

De coronacrisis bracht de vraag naar online lessen in een stroomversnelling. Dit merkten wij ook onder onze gebruikers. E-learning heeft nu eenmaal veel voordelen. Je kunt zelf bepalen wanneer, waar en hoe je de lessen volgt. Of je nu ‘s avonds of in weekend wilt studeren of tussen je behandelingen door. Daarnaast is e-learning een stuk goedkoper in verhouding tot fysiek onderwijs. Zo heb je niet te maken met reistijd -en kosten. Toch realiseren we ons dat fysiek onderwijs het beste werkt voor het stellen van specifieke en eigen vragen. Daarom zijn alle verdiepingsmodules blended e-learning:: een combinatie van online lessen en fysieke bijeenkomsten met de docent en medestudenten. 

Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe e-learning modules? Volg ons op social media en houd intramedexpert.nl in de gaten.