Intramed en Enovation Comvio bieden complete oplossing

14 juli 2020 – Vorig jaar is Intramed een strategische samenwerking aangegaan met Enovation Comvio. Hiermee bieden wij onze klanten naast inhoudelijke software nu ook een goede partner voor  vraagstukken rondom ICT-infrastructuur. Of het nu gaat om de inrichting van een werkplek (hardware) of een complete Cloud-migratie.

Dagelijks behandel je cliënten en elke dag weer ben je afhankelijk van de informatie die beschikbaar is over deze cliënten. Behalve een goed functionerend EPD is de omliggende IT-infrastructuur van vitaal belang binnen je praktijk. Maar hoe regel je dat nu goed?

Enovation Comvio levert al vele jaren IT-oplossingen in de gezondheidszorg. Een groot deel van de klanten is werkzaam in de eerstelijns paramedische zorg. Zij begrijpen goed welke uitdagingen een praktijk heeft op het gebied van IT. Want naast het voldoen aan actuele wet- en regelgeving, heeft elke praktijkhouder ook de verantwoordelijkheid over het veilig omgaan met gegevens. In veel gevallen betreft dit patiëntgegevens, maar bovenal privacygevoelige informatie.

De wereld om ons heen verandert continu op het gebied van IT. En ook moet jij als praktijkhouder rekening houden met technologie die constant verandert. Op het gebied van security moet je op de hoogte zijn van de ins en outs op het gebied van cyberbedreigingen. Maar hoe doe je dat allemaal?

Enovation Comvio helpt bij het organiseren van maatregelen en het inrichten van risico verlagende IT-oplossingen. Zo leveren zij een secure e-mailomgeving in combinatie met ZorgMail. Maar ook je Office365 omgeving met OneDrive en Sharepoint kunnen ze beveiligen, zodat cybercriminelen geen kans maken. Beveiliging van je netwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Op het gebied van hardware en ondersteunende apparatuur leveren ze hoogwaardige merken zoals HP en Lenovo. Door de apparatuur goed voor te bereiden is een installatie op locatie niet noodzakelijk; zij zorgen ervoor dat het écht plug & play is.

Door de samenwerking die we hebben met Enovation Comvio zijn zij de IT-partner voor alles wat ervoor zorgt dat je goed met je EPD kunt werken en veilig e-mailt, print en/of informatie bewaart.

Benieuwd wat Enovation Comvio voor jou organisatie kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar: info@enovationcomvio.nl of kijk op www.enovationcomvio.nl