Intramed maakt volgende stap naar de toekomst

7 april 2022 – Intramed staat al 30 jaar aan de top met haar software voor paramedische praktijken. We werken hard aan de ontwikkeling en introductie van Intramed nxt, maar onze ambities zijn groter dan dat.

Daarom heeft het moederbedrijf van Intramed, Convenient, per 1 april jl. de volgende stap naar de toekomst gemaakt door aan te sluiten bij Total Specific Solutions (TSS). Deze organisatie is een wereldwijde speler met diverse softwarebedrijven in haar portfolio, en focust op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie.

Gerard intramed-portret-030918_567

Gerard Boschman
Algemeen directeur

“Na 30 jaar met volle passie en overgave, samen met jullie te mogen groeien naar wat we nu zijn, was een mooie reis. De tijd is nu rijp om een nieuwe stap te maken en ons aan te sluiten bij TSS. Met de kennis en kunde die binnen de TSS- bedrijven aanwezig is, kunnen wij een nog betere invulling geven aan de ondersteuning die nodig is voor de digitalisering en regionalisering van de zorg.”

Edmundo portret vierkant

Edmundo Holster
Directeur

“Wij zijn trots om deel uit te maken van de TSS-groep. Met toonaangevende zusterbedrijven in de zorg, zoals Pharmapartners en Topicus, kunnen wij sterker anticiperen op de behoeften en ontwikkelingen binnen de zorgmarkt. En met deze bredere technische knowhow kunnen we ons motto ‘bouwen aan betere zorg’ verder vormgeven. Dat is goed nieuws voor jullie als ook voor ons personeel.” 

Wij, directie en medewerkers van Intramed, blijven met dezelfde drive en passie werken aan onze producten en dienstverlening. We blijven allemaal aan boord, maar nu dus met de steun van een grote kennispartner naast ons. En daar ga jij als praktijkhouder en/of therapeut nóg meer de vruchten van plukken.

Lees hier het officiële persbericht