Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Advies aanvragen

Intramed nxt nieuws

17 juni 2021 – De eerste fysiotherapie-klanten zijn aangesloten! Een gaaf moment omdat nu alle uren van denken, werken en bouwen bij elkaar komen. Deze eerste klanten geven ons feedback die wij verwerken. Na een aantal weken sluiten we de tweede groep aan en weer een aantal weken later de derde groep. En dan gaat het hard….

We verwachten begin 2022 grotere aantallen aan te sluiten.

 

(We sluiten eerst alleen fysiotherapiepraktijken aan. Daarna volgen de andere beroepsgroepen)

Goed nieuws: 1e praktijken aangesloten op Intramed nxt!
Na maandenlang met klanten te onderzoeken, te ontwerpen, te testen en vervolgens te bouwen is het eindelijk zover. De eerste drie praktijken zijn aangesloten, geïnstalleerd en gebruiken inmiddels Intramed nxt. Dat is goed nieuws en wat zijn wij trots en blij dat het nu zover is! We kunnen nu echt zien hoe het werken met Intramed nxt in de praktijk gaat!

Nu denk je misschien ‘drie praktijken, waarom zo weinig? Wij leggen je graag uit waarom het zo belangrijk is dat we in het begin steeds met kleine aantallen verder uitrollen en hoe dit traject eruit ziet!

De eerste drie praktijken werken met een aantal functionaliteiten
De eerste pilotfase is van start! Dat betekent dat Intramed nxt nu echt gebruikt wordt door een selecte groep klanten met een beperkt aantal functionaliteiten. Uiteraard gaat dit steeds verder uitgebreid worden, maar dit doen wij stapje voor stapje. Op deze manier kunnen wij gecontroleerd feedback ophalen en de functionaliteiten verder optimaliseren. Bij deze eerste klanten zijn wij daar al druk mee bezig. We hebben hele positieve feedback gekregen maar ook zeker feedback waar wij wat mee gaan doen en weer nieuwe inzichten door krijgen.

Yvette Wemmers, Fysiotherapie Malberg: “Het is heel fijn dat ik nu het sessiejournaal direct in kan zien wanneer ik dubbelklik op een behandeling in de agenda.”

De stapjes die we maken worden steeds groter en de uitrol zal dan ook steeds sneller gaan. Vooral bij de eerste drie stappen is het belangrijk dat wij goed in contact staan met de klant en snel feedback kunnen ophalen. Deze eerste drie stappen noemen wij dan ook nog pilotfases waarin wij de software testen. Een belangrijke taak dus voor deze eerste klanten in de fases, die ervoor zorgen dat jij als toekomstige Intramed nxt gebruiker straks de optimale ervaring in Intramed nxt krijgt.

Wie doen er mee in de eerste drie pilotfases?
Om in de komende maanden aangesloten te worden op Intramed nxt en mee te doen in de eerste drie belangrijke pilotfases, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast verwachten wij dat je tijd hebt om feedback aan ons te leveren. Klanten die o.b.v. de voorwaarden kandidaat zijn, krijgen in de komende weken een uitnodiging om zich in te schrijven voor pilotfase 2 of 3. Uiteraard ben je niet verplicht al met de eerste pilotfases mee te doen, ook al voldoe je aan de voorwaarden.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Intramed nxt?
Om in de komende twee testfases aangesloten te kunnen worden, zijn dit de eisen:

  • Je maakt gebruik van Intramed Compleet
  • Je werkt op de nieuwe online omgeving. Te herkennen aan dit icoontje:
  • De praktijk is een fysiotherapiepraktijk met 3 tot 15 zorgverleners.
  • Je bent bereid een klein beetje extra tijd te besteden aan het geven van feedback en vindt het niet erg om in het huidige Intramed én Intramed nxt te werken. Er is in Intramed nxt voor gezorgd dat je via één druk op de knop kan switchen tussen het nieuwe en het huidige programma.

Hoe ziet het er na de pilotfases uit?
Als we de eerste drie pilotfases door zijn kunnen wij grotere hoeveelheden fysiotherapieklanten aansluiten. Omdat we niet weten waar we nog tegenaan gaan lopen, kunnen wij nu nog niet aangeven wanneer dit is. Voor nu geldt dat alleen middelgrote fysiotherapiepraktijken worden aangesloten. We zijn druk aan het kijken naar de planning voor grotere praktijken, multidisciplinaire praktijken en andere beroepsgroepen dan fysiotherapie. Uiteraard houden wij je van alles op de hoogte!

Wil jij straks ook kunnen starten op Intramed nxt?
Wil je na de testfases ook snel starten op Intramed nxt en ben je fysiotherapeut bij een middelgrote fysiotherapiepraktijk? Zorg er dan alvast voor dat je aan de voorwaarden voldoet voor Intramed nxt. Vragen hierover of advies nodig? Neem dan gerust contact op met jouw accountmanager of vraag een adviesgesprek aan!

 

Adviesgesprek plannen