Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Start de keuzehulp

Intramed versie 9.10 is beschikbaar

10 oktober 2019 – Zojuist is Intramed versie 9.10 op onze website geplaatst. Deze versie kent weer diverse verbeteringen en vernieuwingen.

Download Intramed 9.10

Nieuw in Intramed 9.10

Intramed Insight

De vorige keer hebben we aangegeven dat we druk bezig zijn geweest met een nieuw managementdashboard in Intramed en dat we een pilot aan het draaien waren. Aan de hand van feedback van onze pilotgebruikers hebben we aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd en zijn we doorgegaan met het uitrollen van deze mooie functionaliteit onder onze fysiotherapie-klanten. Met Intramed versie 9.10 zijn we klaar om alle fysiotherapie-praktijken aan te sluiten op Intramed Insight. Mocht je hier interesse in hebben, kun je je hier aanmelden. De komende maanden zullen we ook voor andere beroepsgroepen dashboards gaan ontwikkelen.

 

ZorgDomein

Voor ZorgDomein heeft ook een pilot gedraaid en daardoor hebben we veel waardevolle feedback gekregen. We zijn vervolgens druk bezig geweest om de koppeling te optimaliseren en met Intramed versie 9.10 kunnen we iedereen, die hier interesse in heeft, aansluiten. Wil je gebruik maken van de ZorgDomein koppeling, dan kun je dit formulier invullen om deze te activeren.

 

E-mail

Wat betreft e-mailen vanuit Intramed hebben we er ook voor gezorgd dat je e-mails beter herkend worden door je patiënten. Voortaan kun je in Intramed per vastgelegde e-mailsoort de afzender en het retouradres instellen. Zo kun je e-mailadressen instellen die bekend voorkomen voor de patiënt, waardoor de kans op lezen en antwoorden een stuk groter wordt.

Jeugdhulp

Bij het kiezen van een productcode moest je een keuze maken uit een lijst met algemene Jeugdhulp zorgproducten. Dit is de NZa lijst die automatisch was toegevoegd aan de codelijst. Aangezien elke gemeente vaak haar eigen lijst met zorgproducten hanteert, werd de lijst met NZa codes vaak verwijderd uit de codelijst. Daarom is er vanaf nu het nieuwe tabblad “6. Jeugdhulpproducten” beschikbaar in de codelijstinstellingen bij codelijsten van het “Soort prestatiecodelijst”, “Jeugdhulp”. Tijdens de conversie wordt, aan de hand van aanwezige productcodes, de lijst “Jeugdhulpproducten” gevuld.

Verslaglegging

  • In het formulier “Behandelplan” kun je in de tabel een behandelrichtlijn gebruiken. De meeste richtlijnen bestaan uit verschillende behandelfases. Vaak rond je een behandelfase in één of enkele behandelingen af. Voortaan hoef je niet meer elk behandelplanonderdeel (elke regel) apart af te vinken. Je kunt namelijk de hele fase in één keer afvinken, waarmee je aangeeft, dat je alle onderdelen in die fase hebt afgerond.
  • Als een patiënt een online verzonden vragenlijst ingevuld had, moest je die in Intramed accepteren. Voortaan worden alle online ingevulde vragenlijsten automatisch geaccepteerd. Je hoeft ze dus niet meer handmatig te accepteren.

Verdere verbeteringen

  • Het patiëntnummer is bij het aanmaken van een patiënt éénmalig invulbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om dit nummer te selecteren en te kopiëren vanuit de patiëntenkaart.
  • Het medewerkersnummer is bij het aanmaken van een medewerker éénmalig invulbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om dit nummer te selecteren en te kopiëren vanuit de medewerkerskaart.
  • In het rapport “Rekeningoverzicht” wordt nu het actuele saldo van de grootboekrekening getoond in de kolom “Saldo”. Dit maakt het vergelijken met je bankafschriften gemakkelijker.
  • Bij de exports LDF, LDK en behandelepisodes is het verzamelen van de data verbeterd, hierdoor zijn de exports sneller geworden. Daarnaast worden bij de LDF en LDK export nu ook de meetinstrumenten meegenomen van medewerkers waar geen BIG-nummer is ingevuld.
  • Bij het importeren van betalingen uit Twinfield werden soms niet alle dagboeken van een subadministratie geretourneerd. Voortaan worden ook alle bank- en kasdagboeken van een Twinfield subadministratie opgehaald tijdens het importeren van betalingen uit Twinfield.

Meer informatie

Natuurlijk is er nog veel meer opgelost; ook in deze versie zijn weer heel wat kleine verbeteringen en oplossingen doorgevoerd. Bekijk voor een overzicht de volledige lijst in de releasenotes.

De complete inhoud van deze versie vind je in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.

Met de e-releasenotes kun je de wijzigingen bekijken middels handige filmpjes. Deze kun je direct bekijken of downloaden. Het installatiebestand Intramed 9.10 en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je werkt met Intramed Online, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.
Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed 9.10, dan kun je een verzoek indienen.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je bij hem de aanvraag doen.