Intramed versie 9.13 beschikbaar

2 juni 2020 – Sinds vorige week is Intramed versie 9.13 beschikbaar. Deze versie kent weer diverse verbeteringen en vernieuwingen. Een aantal zaken lichten we graag even uit. De complete lijst met wijzigingen vind je in de releasenotes.

Download versie 9.13

Nieuw in Intramed versie 9.13

VOOR ALLE BEROEPSGROEPEN
Afzender instellen bij eigen e-mail
In Intramed kun je nu bij e-mails, die Intramed automatisch verstuurd, de afzender en het retouradres instellen. Zo maak je e-mailadres herkenbaar en betrouwbaar voor de patiënt, waardoor de kans op lezen en antwoorden toeneemt. Als therapeut wil je ook bij het mailen van bijvoorbeeld brieven, instellen dat de afzender en het retouradres jouw eigen (zakelijke) emailadres is. Dit maakt het contact met jouw patiënten persoonlijker en meer herkenbaar.

Voor de niet automatische mails was altijd de praktijk de afzender, bijvoorbeeld info@mijnpraktijk.nl. Voortaan kun je in het scherm ‘E-mailbericht opstellen en verzenden’ instellen, wat de afzender en het retouradres is.

Beschikbare expertises kunnen instellen voor de vernieuwde Online inschrijving
Je kunt nu aangeven welke expertises er beschikbaar zijn in de vernieuwde Online inschrijving. Sommige praktijken hebben nu expertises ingesteld voor alleen intern gebruik en het is niet altijd wenselijk om deze ook in de Online inschrijving te tonen. Je wilt tijdens de inschrijving dat een patiënt zich immers zo snel en gemakkelijk mogelijk inschrijft.
De vernieuwde Online inschrijving wordt volgende week in week uitgeleverd aan alle Intramed Online gebruikers die gebruik maken van de Online diensten. In het nieuwsartikel “vernieuwde Online inschrijving” vind je meer informatie over de voorbereidende werkzaamheden die je als praktijk hiervoor kunt doen.

Agenda
De ingestelde starttijd en eindtijd bij een ruimte (die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij het plannen van afspraken) werden genegeerd. Dit is opgelost in deze versie.

Vernieuwde Intramed Online omgeving
De komende tijd zullen we onze huidige Intramed Online/Compleet gebruikers gefaseerd overzetten naar een nieuwe, toekomstbestendige online omgeving. Een aantal praktijken die volledig op Windows werken zijn al over. Daar hebben we de volgende aanpassingen voor gedaan:

  • Je kunt nu tweestapsauthenticatie deactiveren als beheerder, zodat de gebruiker tweestapsauthenticatie opnieuw kan instellen. Dat kon voorheen niet.
  • Diverse bugfixes die de performances verbeteren.

VOOR JEUGD GGZ

Bij een JW303 declaratiebestand of een JW304 retourbestand zag je in de bestandsviewer altijd het declaratiebedrag “0,00” bovenin het venster bij “Declaratiebedrag:”. Vanaf nu staan wel de goede bedragen weergegeven in de bestandsviewer.

Meer informatie

De complete inhoud van deze versie vind je
in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.

Het installatiebestand Intramed versie 9.13 en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je werkt met Intramed Online, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.
Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed versie 9.13, dan kun je een verzoek indienen.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je daar de aanvraag doen.