Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Start de keuzehulp

Intramed versie 9.8 is beschikbaar

20 maart 2019 – Vorige maand is Intramed versie 9.7 beschikbaar gesteld. Nu is de nieuwste Intramed versie 9.8 uit en we willen je graag de verbeteringen en vernieuwingen laten zien. In deze nieuwe versie is het mogelijk om losse nota’s beveiligd te kunnen e-mailen naar bedrijven of instellingen. In de agenda kun je voortaan met één klik op de knop naar vandaag navigeren. Behandelingen in de agenda kunnen voortaan altijd gekopieerd worden, ongeacht de status. In de verslaglegging is het selecteren van meerdere vragenlijsten en/of testverslagen eenvoudiger en intuïtiever gemaakt. Ook is het opvragen van diverse management rapportages stukken sneller geworden

E-mailen nota’s

Voortaan kunnen losse nota’s ook beveiligd via e-mail verzonden worden naar bedrijven of instellingen. Het e-mailen van nota’s aan patiënten was al mogelijk.

Agenda

In de agenda is de nieuwe knop ‘Vandaag’ toegevoegd zodat je met één klik naar vandaag kunt navigeren. Zodra je vanaf een datum in het verleden of toekomst op de knop vandaag klikt, zal deze altijd links in de eerste kolom gepresenteerd worden. Verder hebben we andere knoppen verduidelijkt en de datum prominenter in beeld gebracht.

Een behandeling die in de agenda staat kan nu ongeacht de status worden gekopieerd tijdens het maken van een nieuwe afspraak. Tot nu toe kon dit alleen met behandelingen met de status ‘afspraak’.

Verslaglegging

Bij het in gebruik nemen van een behandelrichtlijn worden voortaan vragenlijsten die al aanwezig zijn in de behandelepisode niet meer automatisch online aangeboden. Standaard wordt gekeken of er in de afgelopen 7 dagen vragenlijsten zijn afgenomen. Hiermee wordt voorkomen dat patiënten een vragenlijst dubbel krijgt. Het aantal dagen is aan te passen in de systeemgegevens, bij het veld ‘Geldigheid metingen’. Als een vragenlijst al voorkomt, wordt het behandelplanonderdeel meteen afgerond met de huidige datum in het veldAfgerond op’.

De mogelijkheid voor het selecteren van vragenlijsten, andere meetinstrumenten en formulieren is verbeterd. Het is nu duidelijker hoe je meerdere vragenlijsten kunt selecteren. Daarnaast zijn er performance verbeteringen toegevoegd binnen de verslaglegging.

Landelijke Database Kwaliteit (LDK) Keurmerk Fysiotherapie

De data-aanleveringen voor Landelijk Database Fysiotherapie (LDF) en Landelijke Database Kwaliteit (LDK) zijn aangepast naar de nieuwste KNGF-specificaties. Voor de LDK-export kan nu ook, middels een toestemmingsveld bij de medewerkers, aangegeven worden of zij wel of niet deelnemen aan de data-aanlevering. Ook is de wizard waarmee je de export maakt verduidelijkt en uitgebreid met nieuwe voorwaarden voor aanlevering.

PREM

De CQ-index is binnen Intramed hernoemd naar de nieuwe landelijke naamgeving: PREM.
Voor de beroepsgroep podotherapie is het nu ook mogelijk om de PREM-uitvraag te doen.
Daarnaast zijn er flinke performanceverbeteringen doorgevoerd tijdens het verzamelen van de PREM-gegevens.

DIS-export Gespecialiseerde GGZ

De verplichte DIS-export voor de GGZ is aangepast naar de nieuwste standaard. De GA GGZ 9.0 aanleverstandaard gaat in vanaf 1 mei 2019.

Jeugdwet iJW2.3

Er zijn wijzigingen gedaan voor iJW 2.3 (Jeugdwet) die vanaf 1 april gaat gelden. Vanaf deze datum wordt al het Jeugdhulp-berichtenverkeer en de JW303-declaraties in deze iJW2.3 standaard aangemaakt.

Retourinformatie

Voor diverse declaratiestandaarden is de lijst met retourcodes geactualiseerd conform de Vektis-standaarden. Een afgewezen declaratieregel is hiermee duidelijker, zodat je eventuele problemen direct kunt oplossen en je minder tijd kwijt bent met eventuele telefoontjes naar verzekeraars.

Overige verbeteringen

  • E-mailen van nota’s van soort ‘Per declaratieregel (incl. zorgactiviteiten MSZ)’ is nu weer mogelijk.
  • De controle of een medewerker een behandelserie mag inzien werkte niet altijd correct; dit is opgelost in deze versie.
  • Retourinformatie voor tweede keer ophalen gaf soms ‘Retourinformatie komt al voor (Btrieve 5)’. Wanneer er voor een declaratie met de status Verzonden retourinformatie werd opgehaald, kon die deze declaratie de status Verwerkt Deze declaratie bleef dan staan op tabblad 2 van het online declareren venster. Daarna kan nogmaals retourinformatie niet meer worden opgehaald. Dit is nu gecorrigeerd.
  • Er zijn bij diverse onderdelen binnen Intramed performance verbeteringen doorgevoerd.

Meer informatie

De complete inhoud van deze versie vind je in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.

Met de e-releasenotes kun je de wijzigingen bekijken middels handige filmpjes. Deze kun je direct bekijken of downloaden.  Het installatiebestand Intramed 9.8 en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je werkt met Intramed Online, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.
Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed 9.8, dan kun je een verzoek indienen.
GGZ praktijken en praktijken die te maken hebben met de Jeugdwet worden automatisch zo snel als mogelijk overgezet naar de nieuwe versie.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je bij hem de aanvraag doen.

Heel veel plezier met deze versie!