Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Uitstekende service

Alles draait om u. Daarom krijgt u van ons de beste kwaliteit met de beste service. Gescoord met een 9. Omdat we willen luisteren. We zijn u altijd van dienst, ook ’s avonds. Vriendelijk en effectief. Zodat u altijd verder kunt.

 

Start de keuzehulp

Intramed versie 9.9 beschikbaar

23 juli 2019 – Vandaag is de nieuwste Intramed versie 9.9 uitgekomen en we willen je graag de verbeteringen en vernieuwingen laten zien. In deze nieuwe versie is de basis gelegd voor de koppeling naar ZorgDomein en ligt de basis van Intramed Insight. De agendaworkflow is sterk verbeterd en de aanmeldingenfunctie heeft een flinke verbetering gekregen. Daarnaast zijn er nog tal van andere, kleine zaken aangepast.

Agenda workflow

Allereerst hebben we in deze versie veel aandacht besteed aan het verbeteren van de agendawizard. De workflow voor het toevoegen van een nieuwe patiënt en het maken van een nieuwe afspraak via de agendawizard is verbeterd. Met de aanpassingen in de wizard worden bepaalde patiëntgegevens automatisch opgehaald bij SBV-Z* of VECOZO.
Na het invoeren van de geboortedatum, postcode en huisnummer van een patiënt worden de NAW-gegevens opgehaald bij SBV-Z*. (*hiervoor is een UZI-pas/UZI-certificaat benodigd) Daarnaast hebben we ook een dienst ingebouwd die automatisch de correcte straat- en plaatsnaam ophaalt aan de hand van postcode en huisnummer. Dit scheelt niet alleen tijd, ook worden typefouten hiermee voorkomen.

Binnen de agendawizard wordt nu ook Fysiovergoeding automatisch geraadpleegd (mits je hier gebruik van maakt) en kan er aan het einde van de afspraakwizard automatisch een afspraakbevestiging worden verstuurd.

Het is nu ook mogelijk om disciplines en expertises van de therapeuten vast te leggen. De expertise kan op lichaamslocatie of op klachtniveau worden ingericht. Hiermee ben je in staat veel specifieker te zoeken naar de juiste therapeut.

Intramed Insight

We hebben de afgelopen maanden ook hard gewerkt aan een nieuw managementdashboard in Intramed; Intramed Insight. Via onze nieuwsbrief hebben we hier al meerdere keren over gecommuniceerd. We hopen hiermee een hele grote eerste stap te hebben gezet in het invullen van behoefte rondom inzicht in je bedrijfsvoering.
Op dit moment vindt er een pilot plaats met 20 praktijken, waarna we de komende tijd meerdere praktijken gefaseerd aan zullen gaan sluiten. Intramed Insight zal de komende periode samen met praktijken verder ontwikkeld worden. Ook willen we een aantal andere specifieke dashboards voor beroepsgroepen ontwikkelen.
Heb je je nog niet aangemeld voor Intramed Insight? Vul dan het aanvraagformulier in op de website.
Je ontvangt dan een uitnodiging wanneer je het kunt gaan gebruiken.

ZorgDomein

Ook hebben we de koppeling met ZorgDomein gebouwd. Wanneer je klant bent bij ZorgDomein, komen nieuwe patiënten via de verwijzing van de huisarts of specialist rechtstreeks in Intramed. Om de koppeling met ZorgDomein te activeren kun je je aanmelden door dit formulier in te vullen.
Op dit moment vindt er een pilot plaats die nog 2-4 weken duurt, maar we verwachten in augustus meer praktijken aan te kunnen sluiten.
Ook zijn we op dit moment druk bezig met het voorbereiden van een actie voor nieuwe gebruikers van ZorgDomein. Dus ben je nu nog geen klant van ZorgDomein? Hou onze website en nieuwsbrief dan in de gaten.

Aanmeldingen functionaliteit

Ook de functie aanmeldingen is flink aangepakt. De aanmeldingen functie wordt op twee manieren gebruikt. Patiëntinschrijvingen via je website of vanuit de agendawizard, waarbij de mogelijkheid bestaat om je patiënt op de aanmeldingenlijst te plaatsen. Het is nu mogelijk om een aanmelding te kunnen wijzigen als je iets aan wilt passen. Daarnaast kun je nu een notitie opnemen als het bijvoorbeeld niet lukt om contact te krijgen met je patiënt. Tenslotte is het nu ook mogelijk de voorkeursdagen en -tijden van je patiënt te registreren in de aanmelding.

Verdere verbeteringen

  • Het wijzigen van o.a. het patiëntnummer is niet meer mogelijk. Er werden wel eens fouten gemaakt tijdens de invoer van een patiëntnummer waardoor deze daarna omgenummerd moest worden. Daarnaast kunnen de nummers van crediteuren, huisartsen en instellingen/adressen, codelijsten en verrichtingscodes niet meer worden gewijzigd.
  • LH (Hulpmiddelen) standaard. Het is nu mogelijk om bepaalde hulpmiddelen te declareren naar bepaalde verzekeraars die de Vektis LH307/308 ondersteunen.
  • Een intern personeelsnummer kan nu worden ingevoerd bij de medewerkers.
  • Na het declareren kan de diagnosecode niet meer (per ongeluk) worden gewijzigd.
    Hierdoor ontstond in de praktijk veel onnodige retourinformatie, omdat voor iedere diagnosecode de intakecodes gedeclareerd moet worden.
  • Zodra een verwijsdiagnose leeg is wordt de behandelserie niet gedeclareerd.

Meer informatie

De complete inhoud van deze versie vind je in de uitgebreide documentatie in de proactieve help.

Met de e-releasenotes kun je de wijzigingen bekijken middels handige filmpjes. Deze kun je direct bekijken of downloaden.  Het installatiebestand Intramed 9.9 en de releasenotes kun je hier downloaden.

Als je werkt met Intramed Online, word je automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.
Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van Intramed 9.9, dan kun je een verzoek indienen.

Heb je een andere hostingprovider, dan kun je bij hem de aanvraag doen.