Gratis kennisboost voor de paramedie!

Ben jij klaar om je werkzaamheden met Intramed te optimaliseren? Wij zijn er om je te helpen zo min mogelijk tijd te besteden aan administratie, en meer tijd vrij te maken voor wat er écht toe doet. En we kunnen meer dan je denkt!

We merken dat veel gebruikers niet optimaal gebruik maken van Intramed. Om jou op weg te helpen en te zorgen dat jij wel optimaal gebruik kan maken van Intramed, organiseren we daarom een gratis webinar en gratis bijeenkomsten, speciaal voor de paramedie!

Webinar: De Intramed agenda optimaal benutten

Datum: 22 mei
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Online

Tijdens dit webinar deelt onze collega Debbie haar verborgen pareltjes binnen de agenda in Intramed. Debbie is docent en content ontwikkelaar bij Intramed, maar is zelf ook fysiotherapeut geweest. Zo weet zij precies wat er in de praktijk goed werkt! Daarnaast sluiten we af met een live Q&A en heb je de mogelijkheid vragen te stellen.

Let op: Het webinar is een waardevolle aanvulling op de bijeenkomsten, maar geen vervanging. Wees er dus snel bij en meld je voor beide aan!

Fysieke bijeenkomsten: Praktische tips & tricks, spreek onze medewerkers en partners!

Datum: 5 juni & 12 juni
Tijd: 18:30 – 21:30 uur
Locatie: Utrecht & Eindhoven

Tijdens de fysieke bijeenkomsten delen onze experts praktische tips & tricks over het dagelijkse gebruik van Intramed. We bespreken onder anderen verslaglegging, declareren en efficiënter werken, én hebben op jullie verzoek een van onze partners en een collega-therapeut gevraagd om een presentatie te geven met handige adviezen en eigen best practices.

Tijdens deze avonden:

  • Ontdek je hoe je tijd kunt besparen met Intramed
  • Leer je alles over de nieuwste functies
  • Stel je vragen aan onze experts
  • Ontmoet je collega-therapeuten

Wil jij meer weten of je direct aanmelden?

Klik hier!