Kun je nog om e-Health heen?

17 juni 2021 – Kun je nog om e-health heen? Onze directeur Gerard Boschman is geïnterviewd voor het e-magazine van HealthTrain ‘e-Health = Health‘, met als thema: De digitalisering van de zorg is niet morgen, maar vandaag.

Al jaren is Gerard voorstander van digitalisering binnen de zorg.

Gerard: “Het doet me goed om te zien dat de zorgmarkt nu ook echt de noodzaak inziet van blended zorg. We zien elk jaar een toename in het gebruik van onze e-health oplossingen, met een enorme toename in 2020.

Niet alleen in het aantal unieke app gebruikers, maar ook in het gebruik per cliënt en professional. Er zijn al bijna een miljoen unieke cliënten geweest die via onze apps aan hun gezondheid hebben gewerkt. Dat is gigantisch. Cliënten vinden het steeds normaler.”

Lees het interview met Gerard in bijgaande editie van het HealthTrain e-magazine. Daarnaast delen ook onder andere Caroeline Stevens van Zilveren Kruis, Henri Kiers van Stichting Keurmerk Fysiotherapie en van de Hogeschool Utrecht, Mark van Tilburg van Hogeschool Utrecht en praktijkeigenaar Wim Hullegie hun visie op blended care.

HealthTrain e-magazine