Nieuw kenniscentrum:
Intramed Expert

11 mei 2021 – Dankzij de feedback van klanten hebben we nu een heus online kenniscentrum: Intramed Expert. Hier bundelen we alle hulp-, kennis- en cursusinformatie die jou helpt het beste uit Intramed te halen.

Ga naar Intramedexpert.nl

Met Intramed Expert haal je het beste uit Intramed
Intramed is een veelzijdig pakket met vele mogelijkheden en opties. Maar waar vind je net dat onderdeel waar je naar op zoek bent? Welk leermiddel werkt voor jou het beste? En hoeveel tijd heb je om je te verdiepen? Om je daarbij te helpen, hebben we nu www.intramedexpert.nl, het online kenniscentrum van Intramed.

Zoveel mensen, zoveel smaken
Bij Intramed Expert hebben we alle hulp-, kennis- en cursusmiddelen gebundeld, zodat je nog maar op één plek hoeft te zoeken. Waar de één voldoende heeft aan een korte tekstuele uitleg, heeft de ander behoefte aan meer verdieping m.b.v. een tutorial-video of een (online) cursus. Al die vormen kun je daar dus vinden.

Sommige informatie is alleen relevant voor bepaalde beroepsgroepen. Vandaar dat we per beroepsgroep ook nog verdiepende informatie bieden.

E-learning: het nieuwe leren
Uit klantonderzoek bleek dat er ook een veel behoefte is om te leren in eigen tempo en wanneer het de cursist uitkomt. Dan is e-learning het ideale middel: een verzameling van verschillende online lessen die je kunt volgen wanneer het jou schikt, desgewenst in losse tijdsblokken. Dus daar zijn we mee aan de slag gegaan. Het eerste voorbeeld daarvan is de e-learing voor stagiairs, maar op de achtergrond zijn we druk bezig meer van dit soort modules voor jullie beschikbaar te stellen.

Geef je mening
Het kenniscentrum is nooit af. Elke dag zijn we bezig om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen in je Intramed-gebruik. Je kunt ons (en jezelf of collega’s) daarbij helpen door je feedback te geven. Dat kan op de site via de mening-tab aan de rechterkant van het scherm of via de contact-optie onderaan de pagina. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt.

Veel succes!