Online intake voor diverse beroepsgroepen

13 januari 2022 – Je cliënt kan zich thuis alvast rustig inschrijven met de online intake van Intramed Compleet. Bij het eerste bezoek loop je deze samen nog even door en kun je hem aanpassen waar nodig. Zo kom je bij het eerste consult eerder aan de behandeling toe. Handige service voor jou én je cliënt.

In de Online intake wordt een groot gedeelte van de aanvullende anamnese uitgevraagd. Hierdoor weet je, voordat de patiënt bij jou in de praktijk is, al precies wat de klachten zijn.
De antwoorden van de online intake kunnen met 1 druk op de knop doorgezet worden naar het dossier. In deze video zie je hoe dit werkt.

De meeste online intakes zijn niet al te lang en makkelijk in te vullen voor je cliënt.
Voor fysiotherapie was de online intake best wel lang en daarom is daar ook een korte versie voor gemaakt.

De online intake voor GGZ is nog steeds wel lang maar helaas is een verkorte versie hier niet mogelijk. Toch zullen ook hier cliënten mee geholpen zijn en kun jij de eerste sessie al dieper ingaan op de situatie.

Let op: De online intake is altijd gekoppeld aan een basisrichtlijn.

Welke online intakes zijn er?

Richtlijn Fysiotherapie
Online intake
Online intake (kort)

Richtlijn Kinderfysiotherapie
Online intake zuigelingen
Online intake kind
Online intake motorische schrijfproblemen
Online intake pijn

Richtlijn Oefentherapie
Online intake

Richtlijn GGZ
Online intake volwassenen

Richtlijn Logopedie
Intakeformulier kind
Intakeformulier >16 jaar

Richtlijn Diëtetiek
Dit jaar komt er ook een online intake diëtetiek. Een aantal diëtisten helpt ons hierbij zodat deze goed aansluit bij de praktijk. Zodra deze goedgekeurd is krijg je hier bericht over.

 

Wil je ook de online intake gebruiken?

Werk je al met Intramed Compleet? Dan zijn de ‘online diensten’ gratis. We moeten ze alleen even voor je activeren. Vraag ze  hier aan en we leggen je stap voor stap uit hoe je hiermee aan de slag kunt. Werk je met een andere hostingpartij (zoals Comvio of Rono IT), vraag dan bij hen na wat de mogelijkheden zijn.

Werk je nog niet met Intramed Compleet, maar wil je wel het gemak van de online diensten (en vele andere extra’s)? Vraag dan  hier een upgrade van je huidige pakket aan. Ook dan geldt dat we je uiteraard meenemen in de stappen die je daarvoor nodig zijn.