Samenwerking met EPD focusgroep voor soepele implementatie richtlijnen

12-november 2020  – Logopedisten en praktijkadviseurs worden nauw betrokken om richtlijnen efficiënt te verwerken in je EPD.

We zetten graag mensen met logopedie ervaring in om Intramed nog beter te laten aansluiten bij het logopedisch werken. Zo zetten we de kennis in van de EPD focusgroep van de NVLF (Astrid Moolhuizen) en onze praktijkadviseur Bianca Bronsema-Boels bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe richtlijnen. Alles om de administratieve lasten te verlichten zodat je snel en efficiënt kunt verslagleggen.

De herziene richtlijn dossiervorming (of de nieuwe basisrichtlijn logopedie zoals wij  hem noemen) is geïmplementeerd in onze software. Dat scheelt je tijd.
Deze richtlijn heb je automatisch gekregen. Bekijk hieronder ons webinar zodat je weet wat er is veranderd.

Nieuwe versie TOS
De nieuwe versie van de aanvullende richtlijn “Taalontwikkelingsstoornissen (TOS)” voor de logopedie is inmiddels uitgeleverd.
De Intramed richtlijn TOS is beoordeeld door de focusgroep van de NvLF. De gekregen feedback hebben wij verwerkt en uitgeleverd in de nieuwe versie van de TOS richtlijn.
De TOS is beschikbaar voor alle licenties. De richtlijn is te importeren vanaf Intramed 9.14.

Note: De richtlijn kun je importeren via de updatefunctie van Intramed (wereldbolletje bovenin de taakbalk van Intramed). Zie je hem niet staan? Dan heb je deze al geïmporteerd.

Klik hier voor de realeasnotes

Bekijk het webinar: Nieuwe basisrichtlijn logopedie