Schaatsclinic met de Golden Girls: doe je mee?

13 februari 2020 – Je kent ze vast nog wel, Marianne Timmer & Yvonne van Gennip, twee oud-topschaatsters. Samen goed voor zes gouden Olympische medailles! Op woensdag 11 maart geven zij een schaatsclinic op IJsbaan Haarlem. En jij kan hier bij zijn! De fijne kneepjes van de schaatssport bijgebracht krijgen door twee Golden Girls, dat wordt een feest! Ze laten je ontspannen over het ijs zwieren en soepeltjes door de bocht gaan en verzekeren je dat je met rode koontjes naar huis gaat! Schaats je ook mee?

Yvonne van Gennip Talent Fonds
Het Yvonne van Gennip Talent Fonds richt zich op een specifieke doelgroep: sporters met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze sporttalenten met de nodige financiële ondersteuning te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Door het afnemen van de schaatsclinic dragen wij hier een steentje aan bij!

Schaats je mee?
De schaatsclinic wordt gehouden op woensdag 11 maart op IJsbaan Haarlem, IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 18:00 uur ontvangst
• 18:30 uur stamppotten buffet
• 19.30 uur schaatsen
• 20:30 uur borrelen

Wil jij daarbij zijn? Laat hieronder dan snel je gegevens achter en wie weet sta jij op 11 maart met Yvonne en Marianne op het ijs. Tot donderdag 27 februari kun je je aanmelden. Let op: Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar en worden verloot onder alle inzendingen. Wanneer je bent ingeloot ontvang je uiterlijk 2 maart een bericht van ons.

Meer informatie

Heb je vragen over de schaatsclinic? Stuur gerust een mailtje naar marketing@intramed.nl