Service Centrum nu ook 's avonds geopend!

13 juni 2023 – Wanneer je overdag bezig bent met het behandelen van cliënten, zeker als kleine praktijk, heb je weinig tijd om overdag met de administratie bezig te zijn. Dat begrijpen we! Daarom vroegen we eind 2022 aan jullie wat jullie vonden van de bereikbaarheid van ons Service Centrum in de avonduren.

Uit de enquête kwam een duidelijke boodschap naar voren: het is fijn om de mogelijkheid te hebben om ’s avonds naar Intramed te kunnen bellen, maar de bereikbaarheid overdag is belangrijker dan ’s avonds. Daarom zijn we vanaf 1 juni 2023 twee avonden per week ’s avonds beschikbaar: op maandag- en donderdagavond zijn we te bereiken van 8:00 uur tot 20:00 uur.

Dit jaar hebben we besloten om deze openingstijden ook tijdens de zomer aan te houden: de zorg blijft doorlopen, en de zomerperiode is een populaire tijd om aan de administratie te werken, en om jouw gebruik van Intramed te optimaliseren.

Om ’s avonds beter bereikbaar te zijn, moeten we onze werknemers op een andere manier inzetten. Dat betekent dat deze verandering invloed kan hebben op onze gebruikelijke bereikbaarheid. In het najaar gaan we de nieuwe openingstijden opnieuw evalueren, zodat jij ons zo goed mogelijk kunt bereiken, en onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen en behoeften aansluit.

Het Service Centrum is op maandag en donderdag open van 8:00 uur tot 20:00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is het Service Centrum open van 08:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie, zie onze contact pagina.