Verkorte online intake voor fysiotherapie

13 oktober 2020 – Omdat een aantal van onze fysiotherapie klanten de huidige Online intake erg lang vonden hebben we een verkorte versie gemaakt. Meerdere klanten hebben deze getest en feedback gegeven met als resultaat een heel handige korte versie. Wij hopen met deze nieuwe kortere vragenlijst de fysiotherapeuten verder te ondersteunen in het sneller registreren binnen het dossier en maken de drempel voor de patiënt kleiner om de vragenlijst in te vullen.

Het aantal vragen t.o.v. de huidige Online intake is verminderd en vereenvoudigd.
De domeinen die de ICF (stoornis, beperking en participatie) onderscheidt worden uitgevraagd. Mede hierdoor wordt er een ingang gecreëerd om tijdens de anamnese het gesprek over deze mogelijk aanwezige factoren te kunnen voeren. De patiënt kan deze verkorte Online intake relatief snel invullen.

Tip: Voeg deze nieuwe vragenlijst toe aan een formulierset. Dan kan de patiënt deze alvast invullen wanneer deze verstuurd is bij het maken van de 1e afspraak.
Als je gebruik maakt van de Online diensten (ook onderdeel van Intramed Compleet) dan staan de ingevulde gegevens al beschikbaar in Intramed. Je hoeft de ingevulde gegevens alleen maar “over te nemen” en je anamnese is voor het grootste deel al gevuld. Dit scheelt typewerk voor jou als therapeut.”

Via de optie “beschikbare verslagleggingsupdates bekijken” bovenin het scherm kun je de “Online intake” importeren in Intramed. Hier is geen conversie voor nodig.

Mocht je nog vragen hebben, neem contact op met ons Service Centrum.
Dit kan op drie verschillende manieren. Kies wat voor jou het handigst uitkomt.

Telefonisch 0182 – 621 121
Krijg gelijk een deskundige medewerker aan de lijn
ma-do van 08.00 – 19.00 uur
vrij van 08.00 – 17.00 uur

Een belafspraak plannen
Wij nemen contact op wanneer het jou uitkomt
Plan je belafspraak

E-mail
We beantwoorden je mail binnen 2 werkdagen
helpdeks@intramed.nl