Performance update

Wij gaan ons volledig richten op snel en fijn werken met Intramed. Hiervoor is het nodig dat de ontwikkeling van Intramed nxt pauzeert en de focus volledig ligt op het verbeteren van de snelheid en stabiliteit van Intramed Online/Compleet. Zo kun jij weer snel en makkelijk met Intramed werken en de beste zorg aan jouw cliënten leveren. Om te begrijpen waar we nu mee bezig zijn en welke stappen we gaan nemen, geven wij eerst meer inzicht in het landschap van Intramed. Wat doe jij als klant in Intramed en wat gebeurt er vervolgens onderwater? Lees hier meer over ons landschap.

Update december 2022

In 2022 was de performance een belangrijk focuspunt. Ondanks dat we hier veel tijd aan besteed hebben en de nodige verbeteringen hebben doorgevoerd in zowel de software als de infrastructuur van onze online omgeving zijn we nog niet voor alle klanten op het juiste niveau. Bij de meeste klanten werkt het gelukkig goed en snel genoeg. Echter zijn er ook klanten die nog problemen ervaren. Daarom zullen we ook in 2023 ons hier op blijven focussen en willen we in de eerste maanden van het jaar de nodige verbeteringen doorvoeren in de software.

Ook dit jaar zullen we weer een survey uitsturen na een versie met performance verbeteringen om op te halen hoe je de snelheid van Intramed op dat moment ervaart. Het helpt ons enorm als je deze tzt voor ons in wilt vullen.