Praktijk wijzigingen

Wijzigingen m.b.t. je praktijk kan je hier aan ons doorgeven.

Samenvoegen praktijken

Laat het ons weten als jouw praktijk samengaat met een andere praktijk, maar ook als één praktijk verder gaat in Intramed. Het formulier moet door alle betrokken partijen worden ondertekend. Vervolgens passen wij de gegevens aan en voorzien je van de nieuwe/ juiste licentiegegevens. Er vindt geen verrekening plaats van betaalde en openstaande facturen.

Conversieaanvraag: Het is mogelijk om je huidige gegevens te converteren of samen te voegen. Stuur ons hiervoor het conversieformulier toe. Dit formulier vind je hier terug.

Automatisch Incasso
: We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een automatische incasso. Op deze manier is je betaling altijd correct en op tijd bij ons binnen. Vraag automatische incasso aan.

Mijn praktijk gaat samen (associatieformulier)

Opsplitsing praktijk

Gaan beide eigenaren van de praktijk zelfstandig verder? Laat het ons weten.  De splitsing heeft tot gevolg dat er in feite twee nieuwe praktijken ontstaan waarvan één praktijk een nieuwe licentie van Intramed nodig heeft. Na ontvangst van dit formulier ontvangen beide praktijken de nieuwe licentiegegevens die ingaan op de door jullie aangegeven datum. Er vindt geen verrekening plaats van reeds betaalde en openstaande facturen.

Conversieaanvraag: Het is mogelijk om je huidige gegevens te converteren of samen te voegen. Stuur ons hiervoor het conversieformulier toe. Dit formulier vind je hier terug.

Automatisch Incasso:
We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een automatische incasso. Op deze manier is je betaling altijd correct en op tijd bij ons binnen. Vraag automatische incasso aan.

Mijn praktijk splitst op (dissociatieformulier)

Overname praktijk

Word je praktijk overgenomen, stuur dan onderstaand formulier – door beide partijen ondertekend – naar ons retour. Na ontvangst van dit formulier verwerken wij de wijzigingen in onze administratie. Er vindt geen verrekening plaats van reeds betaalde facturen.
We maken een nieuw debiteurnummer voor je aan. Mocht de huidige eigenaar meer tijd nodig hebben om de administratie af te handelen dan bieden wij de mogelijkheid voor een kwartaal factuur.

Let op! Indien de nieuwe eigenaar al Intramed gebruikt, en de overnemende praktijk wil opnemen in zijn huidige Intramed. Vul dan het formulier in bij samenvoeging praktijken.

Conversieaanvraag: Het is mogelijk om je huidige gegevens te converteren of samen te voegen. Stuur ons hiervoor het conversieformulier toe, Dit formulier vind je hier terug.

Automatisch Incasso: We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een automatische incasso. Op deze manier is je betaling altijd correct en op tijd bij ons binnen. Vraag automatische incasso aan.

Praktijkovername