Samen bouwen aan betere zorg

Werken in de (para)medische zorg vraagt meer van je dan alleen de wens om mensen te helpen. Naast je cliënt en eventuele verzorgers heb je ook te maken met allerlei regels, wetten en richtlijnen. Hoe fijn is het dan dat collega-therapeuten en praktijkhouders daar over nadenken en wij die kennis in een compleet EPD bundelen!

Het beste resultaat door samenwerking

Software is voor velen in de zorgsector bijzaak. Totdat het niet doet of kan wat je wilt, dan wordt het ineens toch wel een aandachtspunt. Dat punt wil je natuurlijk niet bereiken. Daarom zorgen wij ervoor dat de software jou helpt en ondersteunt in je werk. Dit doen wij samen met therapeuten die ermee moeten werken. Zij inspireren en informeren ons om te komen tot de meest complete software. Zo bouwen we samen aan beter zorg.

Op dit moment loopt er een uitgebreid ontwikkeltraject voor het nieuwe Intramed. Door middel van usertests zorgen we dat de software aansluit bij de wensen en verwachtingen van onze klanten. Bekijk het filmpje om de ervaringen  uit de praktijk te horen.

Een indruk van het nieuwe Intramed

 

Samen zorgen we voor het meest complete en gebruiksvriendelijke softwarepakket voor de paramedische sector. En wat betekent dat voor jou? Als je werkt met Intramed beloven wij je het volgende:

Meer tijd voor zorg
Hoe gebruiksvriendelijker en efficiënter je praktijksysteem, des te minder tijdsverlies aan administratieve lasten. Tijd die je dus mooi kunt besteden aan je cliënten.

Groei door inzicht
Hoe ontwikkelt je omzet zich? Hoeveel nieuwe patiënten heb je? Wat is je behandelgemiddelde? En waar komen ze vandaan? Zo weet je als praktijkhouder wat wel en niet werkt.

Cliënten meer betrekken
Jouw zorg wordt beter als je betrokken cliënten hebt. Ze willen zelf afspraken kunnen maken/beheren, details weten over de behandeling, thuis werken aan herstel en dat allemaal op tijden en plekken die hen het beste uitkomen. Als je dat kan leveren, kun je rekenen op tevreden en betrokken cliënten.

Heb je een vraag?

We helpen je graag. Bel of mail ons en we vertellen je meer.

0182 - 621 191

ma t/m vr: 08.30 – 17.00 uur

Op de hoogte blijven?

Benieuwd wat we allemaal aan het ontwikkelen zijn en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Facebook of LinkedIn.

We helpen je met inrichten

We helpen je met het handig inrichten van Intramed. Gericht op jouw beroepsgroep en naar jouw wensen.

Je gegevens worden overgezet

We zetten de gegevens van je huidige software over naar Intramed. Dat is alvast een makkelijke start!

We staan voor je klaar

Onze vriendelijke helpdesk collega’s staan voor je klaar en helpen je gelijk verder, van 08.00 – 19.00 uur!