Vacature Technische Tester

Vacature Technische Tester

Met passie en bevlogenheid bouwen aan betere zorg. Dit is wat wij elke dag doen. Als Technische Tester zorg jij samen met je collega’s ervoor dat de productvisie werkelijkheid wordt. Jij zorgt ervoor dat onze klanten elke dag een beetje beter worden geholpen.  

Jij maakt het mogelijk als onze Technische Tester

Jij maakt het mogelijk als onze Technische Tester

Als Technische Tester bij Intramed neem je eigenaarschap voor het product en ben je de rechterhand van de Product Owner als het aankomt op validatie van het product. Samen met je teamleden en Product Owner kom je tot nieuwe ideeën om het product nog beter te maken. Naast onderhoud en nieuwe functionaliteiten binnen de bestaande Intramed applicatie, bouwen we onze nieuwe toekomstgerichte oplossing “What’s NXT” met de nieuwste technieken. Als Technische Tester ben je cruciaal voor het efficiënt bouwen van onze applicaties. Samen met je team overleg je hoe een feature voldoende testdekking heeft en draag je zorg voor regressietesten. Kwaliteit zit in je DNA gebakken en zaken als BDD, build pipelines en Cucumber zijn geen onbekenden voor je.

Daarnaast vind je het leuk om

 • …oplossingen te maken die de zorg echt verder helpen?
 • …mee te denken met complexe vraagstukken samen met je team en product owner?
 • …te werken aan de toekomst van Intramed (React / GraphQL) en daarnaast aan ons huidig product (Delphi) te werken?
 • …als technische tester testautomatisering op de kaart te zetten?
 • …richting te geven aan onze architectuur samen met je mede teamleden en onze lead developer?

Werken bij Intramed is iets bijzonders

Slimme software voor de paramedische zorg, waarmee we zorgverleners kunnen ontzorgen. Dat is waar we ons bij Intramed mee bezig houden. Al sinds 1992. Van intake tot behandeling en agendavoering, van facturatie tot declaratie: wij bieden een volledig EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) voor fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en andere zorgverleners binnen de paramedische wereld. Onze software zorgt ervoor dat deze zorgverleners meer tijd over houden voor het verlenen van zorg, want dat is waar het écht om draait. Daarnaast krijgen zorgverleners door het gebruik van onze software inzichten en (stuur)cijfers en kunnen ze rekenen op meer betrokken en tevreden patiënten. Zo mooi kan het zijn. 

Met meer dan 4.000 klanten, ruim 16.000 gebruikers en 85 bevlogen medewerkers bouwen we samen aan het succes van ons EPD en onze organisatie. En dat doen we goed. We zijn een maatschappelijk relevante organisatie, hebben een groot marktaandeel en onze klanten zijn blij met de producten en services die we bieden. We zoeken de samenwerking met onze klanten op om in co-creatie onze software en dienstverlening te verbeteren. 

Intramed is onderdeel van Convenient,en per april 2022 hebben we een stap naar de toekomst gemaakt door ons aan te sluiten bij Total Specific Solutions (TSS). Deze organisatie is een wereldwijde speler met diverse softwarebedrijven (140+) in haar portfolio, en focust op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie. 

In welk team je ook werkt, je staat er nooit alleen voor. We faciliteren een werkomgeving waar écht aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar we de verbinding met elkaar aangaan. We houden van gezelligheid. Zo lunchen we samen in ons bruin café, wordt er altijd wel iets georganiseerd waar je aan deel kunt nemen.   

De basis voor jouw succes

Als Technische Tester ben jij een onmisbaar deel van ons team, dat elke dag actief bezig is de zorg een beetje beter te maken. Wil jij dat cruciale puzzelstukje zijn? Dan helpt het als je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt op het gebied van informatica of iets soortgelijks.
 • Je Nederlandstalig bent en je in het Engels zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken.
 • Je een medior of senior technische tester bent met ervaring binnen een BDD opzet.
 • Je ervaring hebt met Scrum/Agile werken.
 • Je minimaal 32 uur beschikbaar bent, waarbij 40 uur de voorkeur heeft.
 • Je mogelijk al ervaring hebt met GraphQL
 • Je gemakkelijk en graag kennis en informatie deelt met anderen.

Werken bij Intramed brengt je meer

We hebben de voordelen van het werken bij Intramed op een rijtje gezet:

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevende organisatie met ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een aansprekende functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Leuke collega’s en een ambitieuze en informele bedrijfscultuur;
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed marktconform salaris (Het salaris zal worden bepaald op basis van ervaring)
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden met o.a. dertiende maand, een goede pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een thuiswerkvergoeding, een sabbaticalregeling, opleidingsmogelijkheden en als je op kantoor werkt een geweldige lunch!
 • Een laptop, inclusief de benodigde accessoires.
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 28 vakantiedagen om het op te maken
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Ben jij de Technische Tester die graag een bijdrage wilt leveren aan de kwaliteit van de zorg? Vertel in een motivatiebrief (of video) waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvolle bedrijf! Vergeet niet je CV toe te voegen. 

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem contact op met Rati Sahti via rsahti@convenient.nl.

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Convenient B.V.) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend. 

Vergroot cliënt-betrokkenheid met EPD software Intramed Compleet

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Rati Sahti