Vacature Accountmanager

Werken bij Intramed is iets bijzonders. Intramed is onderdeel van Convenient, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar software maakt. Per april 2022 hebben we een stap naar de toekomst gemaakt door ons aan te sluiten bij  Total Specific Solutions (TSS). Deze organisatie is een wereldwijde speler met diverse softwarebedrijven in haar portfolio, en focust op klantenservice, productinnovatie, kwaliteit en technologie.

Intramed maakt geweldige softwarepakketen voor de paramedische zorg, zoals fysiotherapie, logopedie, GGZ en nog veel meer beroepsgroepen. Binnen de zorg moet er ontzettend veel administratie gedaan worden. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zo min mogelijk tijd moeten besteden aan die administratie, door zoveel mogelijk te automatiseren en gemakkelijk te maken. Op die manier kan je als patiënt de zorg en aandacht krijgen die je verdient.

Onze cultuur

Wij zijn trots op onze cultuur. Het is altijd gezellig en we hebben een open en informele werksfeer. We werken in teamverband aan onze producten. In de pauze gaan we gezellig naar onze lunchruimte (die lijkt op een bruin café) om daar te genieten van een verse lunch. Er worden veel activiteiten georganiseerd, er zijn kennissessies en er is ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als uitvoerend niveau.

Werken bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Wij zoeken een accountmanager

‘Onze’ Luuk zoekt versterking voor zijn salesteam: een accountmanager! En toen dachten wij: onder onze 18.000 gebruikers zitten vast mensen met een (commercieel) hart voor de paramedische zorg. Dus, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je bekend met de paramedische zorgsector? Heb je ervaring in een commerciële rol? Drie keer ‘ja’ = verder lezen! Samen met Luuk vertellen we je graag meer over deze functie.

Iets voor jou?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Ja logisch. Maar hoe weet je of deze functie bij jou past? Luuk schetst het volgende plaatje:

Als accountmanager ben jij iemand die:
✓ enthousiast is en vol zit met energie
✓ passie heeft voor zorg en ICT
✓ niet vies is van een uitdaging
✓ klantgerichtheid in het DNA heeft
✓ initiatiefrijk is en de regie pakt

Dit wordt jouw uitdaging

Software is altijd in beweging. Achter de schermen zijn we druk bezig om onze software up-to-date te houden zodat het voldoet aan alle wettelijke eisen die aan zorgverleners worden gesteld. Daarnaast moet de software natuurlijk gebruiksvriendelijk, stabiel en intuïtief zijn. Een pakket dat aansluit op de wensen van onze klanten.

Als Accountmanager bestaan je dagelijkse werkzaamheden o.a. uit het adviseren van onze klanten. Je onderhoudt de relaties van een aantal bestaande klanten én voor nieuwe klanten die je zelf mag binnenhalen. Je weet de beste service te bieden en legt de lat hoog. Je luistert naar de wensen van de klant en weet met enthousiasme en inhoudelijke kennis anderen te overtuigen van de beste oplossingen. Daarbij denk je vooral mee in mogelijkheden en draag je bij aan de verkooptargets.

“Ben jij klaar om samen met ons de paramedische zorg
te ondersteunen met hun dagelijkse praktijkvoering?” – Luuk

 

Werken bij Intramed: dat is iets bijzonders

Luuk: “Het mooiste van werken bij Intramed? Dat is dat je mee mag denken over de toekomst van een praktijk en de software-oplossingen die daarbij passen. Met andere woorden: jij kunt écht iets bijdragen aan de verbetering van dagelijkse zorg.” Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Ook vertelt Luuk: “Je krijgt hier heel veel flexibiliteit: je bent vrij om je eigen werktijden in te delen. Daarnaast vind ik de samenwerking met al mijn collega’s heel prettig en laagdrempelig. We hebben hier een heel informele en relaxte werksfeer. Je krijgt hier echt zo’n huiskamergevoel. Bovendien wordt er goed naar jou als mens gekeken en wat jij nodig hebt.”

“Toen ik voor het eerst binnenstapte bij Intramed
voelde ik me direct op mijn gemak.” – Luuk

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevende organisatie met ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.
  • Veel verantwoordelijkheid en zelf de leiding pakken is enorm belangrijk.
  • Een persoonlijk ontwikkelplan om je te helpen in jouw ambitie en deze kansen kracht bij te zetten;
  • Flexibele werktijden;
  • Een startsalaris op fulltime basis tussen € 3.500 en  € 4.200 per maand (excl. vakantiegeld en dertiende maand). Het salaris zal worden bepaald op basis van ervaring.
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden met o.a. dertiende maand, een goede pensioenregeling, een winstdelingsregeling, een thuiswerkvergoeding, opleidingsmogelijkheden en als je op kantoor werkt een geweldige lunch!
  • Een lease auto, een laptop inclusief de benodigde accessoires, een telefoon(budget) en abonnement;
  • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 28 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
  • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team.

Laten we kennismaken

Word jij onze nieuwe collega? Maak dan gerust vrijblijvend kennis met Luuk. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-10501843. Gelijk solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Luuk Bakker via lbakker@convenient.nl.

 

 

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatiebrief of video naar Luuk Bakker