Vacature Accountmanager

Klantgericht een bijdrage leveren aan het verbeteren van de (kwaliteit van) zorg, jij kan dat.

Klanttevredenheid maximaliseren, bouwen aan relaties én klanten binden, daar loop jij warm voor. In een loyaal team met ervaren collega’s, die inhoudelijk sterk zijn, ga jij voor 100% klanttevredenheid. Met een bovengemiddelde servicegerichtheid pak jij de regisseursrol en zorg jij voor nog meer tevreden klanten bij Intramed.

Regio Noord-Oost Nederland of Zuid-Oost Nederland

(fulltime  – 32-40 uur per week)

Werken bij Intramed

Dit zeggen je collega’s:

“Ik ben begonnen op het Service Centrum en wilde wat anders, nu werk ik met veel plezier op de Verkoop-Administratie!” – Abigail

“Ik ben onlangs begonnen. Ik ben ontzettend tevreden over de interne opleidingen, de sfeer en de geweldige lunch!” – Arshad

Jij maakt het mogelijk als onze Accountmanager

Bij elk contact met de klant ga jij voor die positieve klantbeleving, want jij streeft naar maximale klanttevredenheid. Jij gaat het gesprek aan met de klant, analyseert de situatie en kijkt hoe wij de klant beter van dienst kunnen zijn. Je denkt met je klanten mee en overtuigt ze van jouw én onze meerwaarde. Zo win jij de harten van je klanten en zet jij alles op alles om klanten aan je te binden én te behouden. Dat doe je niet alleen, maar daarvoor zoek je ook de samenwerking op met andere collega’s, teams én externe partners.

Wie jouw klanten dan precies zijn? Fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen alle andere paramedische zorgverleners. Al jouw klanten werken binnen de paramedische zorg en bouwen samen met ons aan betere zorg.

Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe accountmanager, dan ga jij:

 • meedenken met je klanten en hun praktijk. Je laat ze op een eerlijke en betrokken manier zien hoe zij met onze software hun praktijk efficiënter organiseren, zodat ze zich kunnen focussen op de zorg voor hun patiënten.
 • de wensen en behoeften van je klanten in kaart brengen. Deze vertaal je naar de producten en diensten van Intramed om zo de klanttevredenheid verder te verhogen.
 • in gesprek met klanten over onze software. Je kijkt of ze de software efficiënt gebruiken en of ze hier nog hulp bij nodig hebben.
 • kansen verzilveren en omzetten in resultaten. Oftewel, verkopen en leads opvolgen, maar ook samen met de salesmanager en marketing doeltreffende accountplannen opstellen.
 • de regierol pakken bij ontwikkelingen die je ziet bij klanten of in de markt. Jij signaleert en zorgt dat de juiste teams binnen Intramed hierbij betrokken worden.

Samen bouwen aan betere zorg

Slimme software voor de paramedische zorg, waarmee we zorgverleners kunnen ontzorgen. Dat is waar we ons bij Intramed mee bezig houden. Al sinds 1992. Van intake tot behandeling en agendavoering, van facturatie tot declaratie: wij bieden een volledig EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) voor fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en andere zorgverleners binnen de paramedische wereld. Onze software zorgt ervoor dat deze zorgverleners meer tijd over houden voor het verlenen van zorg, want dat is waar het écht om draait. Daarnaast krijgen zorgverleners door het gebruik van onze software inzichten en (stuur)cijfers en kunnen ze rekenen op meer betrokken en tevreden patiënten. Zo mooi kan het zijn.

Met meer dan 4.000 klanten, ruim 16.000 gebruikers en 85 bevlogen medewerkers bouwen we samen aan het succes van ons EPD en onze organisatie. En dat doen we goed. We zijn een maatschappelijk relevante organisatie, hebben een groot marktaandeel en onze klanten zijn blij met de producten en services die we bieden. We zoeken de samenwerking met onze klanten op om in co-creatie onze software en dienstverlening te verbeteren.

Werken bij Intramed is iets bijzonders. In welk team je ook werkt, je staat er nooit alleen voor. We faciliteren een werkomgeving waar écht aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar we de verbinding met elkaar aangaan. We houden van gezelligheid. Zo lunchen we samen in ons bruin café, wordt er altijd wel iets georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Last but not least: onze fantastische jaarfeesten: ben jij er in juni bij?

De basis voor jouw succes

Plezier in sales, het talent om relaties en netwerken goed te onderhouden en op te bouwen. Op verschillende niveaus met mensen in gesprek te gaan; jij hebt het allemaal in je. Met jouw betrokken, authentieke werkwijze en sensitiviteit, ben jij goed op je plek in de wereld van de zorg. En dat je je kwaliteiten in kunt zetten bij een maatschappelijk relevante organisatie, daar voel je je goed bij. Je neemt initiatief, bent een doortastende verbinder, luistert goed en vraagt altijd door. Daarbij heb je voor deze vacature accountmanager:

 • in ieder geval hbo-werk- en denkniveau. Heb je bijvoorbeeld een hbo-opleiding bedrijfskunde of commerciële economie op zak, dan is dat mooi meegenomen.
 • zo’n 3 jaar ervaring opgedaan als accountmanager, sales consultant of relatiemanager binnen een servicegerichte, commerciële omgeving. Ervaring binnen de ICT en/of gezondheidszorg geeft een extra streep voor.
 • een rijbewijs B en het plezier om je klanten te bezoeken.
 • positieve energie, gedrevenheid, klantfocus en ambitie.

Werken bij Intramed brengt je meer

Zoek je als accountmanager een baan waar je je talenten in kunt zitten voor het maatschappelijk belang, dan ben je bij Intramed aan het juiste adres. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan betere zorg.

We hebben de voordelen van het werken bij Intramed op een rijtje gezet:

 • een uitdagende fulltime functie binnen een dynamische omgeving (32 uur is bespreekbaar).
 • een goed salaris op basis van ervaring, kennis en kunde, dat met je meegroeit.
 • vakantiegeld en 28 vakantiedagen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken, als je niet bij je klanten op bezoek bent.
 • mooie extra’s als een winstdelings-, pensioen- en sabbiticalregeling en een thuiswerkvergoeding.
 • leaseauto, laptop en telefoon; wij zorgen dat je je werk goed kunt doen.
 • een lekkere lunch die voor je klaarstaat als je op kantoor werkt, elke 3 maanden een kwartaalmeeting waarbij we onder genot van hapje en drankje kijken naar de gestelde, behaalde en nieuwe doelen.
 • werken binnen een team van enthousiaste, gedreven collega’s, die altijd voor je klaar staan.

Jouw ambities waarmaken? Door constante groei zijn de persoonlijke opleidings- ontwikkel,- en doorgroeimogelijkheden eindeloos. Convenient Intramed hoort bij Total Specific Solutions (TSS) Total Specific Solutions: een toonaangevende Europese leverancier van IT-business-oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) Constellation Software Inc (csisoftware.com) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Hoe nu verder?

Wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg? Mooi. Stel je dan aan ons voor door te reageren op de vacature accountmanager bij Intramed.

Stuur je cv en motivatie naar ons toe via hr@convenient.nl

Heb je vragen? Rati geeft antwoord via +31 6 19 60 50 28

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Convenient B.V.) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend. 

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Rati Sahti