Verkoopmedewerker binnendienst

Werken bij Intramed is iets bijzonders. Intramed is onderdeel van Convenient, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar software maakt. We maken geweldige softwarepakketten voor de paramedische zorg, zoals fysiotherapie of logopedie en ook de kraamzorg. Binnen de zorg moet er ontzettend veel administratie gedaan worden. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten zo min mogelijk tijd moeten besteden aan die administratie, door zoveel mogelijk te automatiseren en gemakkelijk te maken. Op die manier onze klanten hun patiënt alle zorg en aandacht geven die je verdienen.

Onze cultuur

Wij zijn trots op onze cultuur. Het is altijd gezellig en we hebben een open en informele werksfeer. We werken in teamverband aan onze producten. In de pauze gaan we gezellig naar onze lunchruimte om daar te genieten van een verse lunch. Er worden veel activiteiten georganiseerd, er zijn kennissessies en er is ruimte om te groeien, zowel op persoonlijk als uitvoerend niveau.

Wij zoeken een commercieel ingestelde verkoopmedewerker Binnendienst

Als verkoopmedewerker binnendienst bouw je mee aan een betere zorg. Wij zijn marktleider binnen de paramedici markt en hebben zeker nog groeipotentieel. Aan jou de taak om mee te werken aan het benutten van dit potentieel.

Klanten en potentiële klanten proactief benaderen is voor jou geen probleem! Je beschikt over goede commerciële kwaliteiten en weet in te spelen op de behoefte van de klant. Tijdens je telefonisch contact luister je naar de klant, stel je de juiste behoeften vast en signaleer je verkoopkansen. Hier speel je vervolgens op in door te adviseren, te overtuigen en te helpen beslissen tot aanschaf van onze software. Als er kansen op de markt zijn denk jij na over hoe we hierop in kunnen spelen en kom je actief met voorstellen.

Elke dag is een dynamische dag met uiteenlopende werkzaamheden. Dagelijks benader je bestaande en potentiële klanten proactief, ga je opzoek naar verkoopkansen en bouw je aan een goede klantrelatie. Naast het onderhouden van klantcontacten en het voeren van telefonische verkoopgesprekken ondersteun je klanten met binnenkomende vragen, stel je passende offertes op en ondersteun je de accountmanagers. Je werkt nauw samen met de afdeling Marketing, Verkoopadministratie en de accountmanagers. Daarnaast werk je mee aan het genereren van leads d.m.v. het verzorgen en coördineren van promotionele activiteiten, productpresentaties en verkoopactiviteiten (beurzen en congressen).

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde commerciële doelstellingen. Je weet met jouw doorzettingsvermogen en resultaatgerichte houding ook je collega’s te enthousiasmeren en te motiveren bij het halen van deze doelstellingen.

 

Wat ga je doen als verkoopmedewerker binnendienst?

 • Je benadert proactief bestaande en potentiële klanten en voert telefonische verkoopgesprekken.
 • Je gaat opzoek naar de behoefte van de (potentiële) klant en speelt hier slim op in.
 • Je onderhoudt klantcontacten en ondersteund klanten bij hun vragen.
 • Je stelt offertes op en stemt deze vervolgens af op de (potentiele) klant.
 • Je denkt proactief mee over commerciële kansen en streeft samen met het team de gestelde commerciële doelstellingen na.

 

Wat neem je mee:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal twee tot drie jaar werkervaring en hebt te maken gehad met verkoopprocessen.
 • Je hebt aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden en je hebt hier mooie resultaten mee geboekt.
 • Je hebt affiniteit met automatisering en wil graag meehelpen aan het bouwen van betere zorg.
 • Je kan goed overweg met Office software.

 

Functie-competenties

 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en beschikt over een hands on mentaliteit.
 • Je beschikt over een Probleemoplossend vermogen en hebt een proactieve houding.
 • Je bent bereid om processen kritisch te bekijken en aan te passen om klantgerichter te kunnen opereren binnen de bestaande kaders.
 • Je bent een doorzetter die weet dat verkoop begint bij een Nee.
 • Je weet andere collega’s te interesseren en te motiveren door je verkoopkwaliteiten en goede ideeën.

 

Wat bieden we jou?

 • Een dienst verband voor 32 – 40 uren per week; beginnend met een halfjaar contract en één maand proeftijd. Het gaat om een functie voor langere tijd met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Je komt te werken binnen een maatschappelijk relevant bedrijf met een laag verloop en een goede werksfeer.
 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevende organisatie met ruimte voor eigen initiatief, zelfontplooiing.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling.
 • Normale werktijden (maandag t/m vrijdag 08.30-17.00); in verband met de bezetting van je team dien je in ieder geval beschikbaar te zijn op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteren voor verkoopmedewerker binnendienst

Wil je werken in een open sfeer met enthousiaste mensen en heb je ervaring en succes als commercieel medewerker? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Solliciteer met een uitgebreide motivatie en CV per e-mail naar:

sollicitatie@convenient.nl

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.convenient.nl of over het product Intramed op intramed.nl

Solliciteer nu

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar:
sollicitatie@convenient.nl